Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én nem kezdtem el vitázni, csupán egy nagyon egyszerű és kézzel fogható tényt mutattam neked, amihez semmi köze nincs, hogy nekem milyen gépem van. Nem én kezdtem el mondogatni, hogy a Samsung IC nem megy X99 alatt. Csupán egy tesztet mutattam, hogy de. Emellett még az 1,55V-ot sikerült kiszúrnod, de pontosan két sorral lejjebb már 1,35V-on megy 3,2GHz-et egy nem OC Socketes lapban egy 2400MHz-es memória. Emellett ha bárki felmegy Gskill oldalára és listázza a ramokat, akkor könnyen észreveheti bárki, hogy 3400MHz-es memóriák is vannak és az minden Samsung IC
A korábban linkelt Corsair Dominator 3,4GHz-es memória is Samsung IC-s, ha 4,23-as verziójú. A gyári oldalán annyira támogatja az X99-es platformot, hogy oda is van írva szép hatalmas betűkkel: "Custom designed for the Gigabyte X99-SOC Champion"
A tesztet majdnem elfelejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest