- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MPowerPH #2862 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem volt olyan játék, ami kihasználta volna a 16 szálat. A 8 magról ne beszéljünk, mert az körülbelül olyan, mint egy tuningolt 4/8-as S115x-es CPU.
Ha ebből indulunk ki, több lesz az, mint 10%. Nagyon nyers számítás, de a teszt szerint a Haswell egy száljára (2300MHz) 58.3 pont jut, a Broadwell egy száljára (2100MHz) pedig 62.6 pont. Mondjuk ez lehet, hogy (valóban) pont 10% lesz azonos MHz-en.#2864: Pont arról beszélek én is, hogy 8 szálat kezelnek, nem pedig 16-ot. Én már azt is "nevetségesnek" tartom, hogy a 3DMark kihasználja a 16 szálat. Ha kihasználja a 16 szálat, akkor 28-at miért nem? Annyira lászik, hogy a desktop flagship CPU-ra "írják".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest