Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Redbull941
üzenetére
sajna ez ki kell tesztelni, nincs két egyforma alaplap, proci, ram, vga.. tuning szempontjából.. be kell lőni egy feszt amit még tudsz hűteni, és szépen elkezdeni emelni az órajelet, amíg bírja abban a tesztben, programban amit szeretnél futtatni (akár többen is, játékok, munkaprogik, bench-ek, stb) addig kell tesztelni, amíg minden rendesen megy, ha megy akkor lehet feljebb rakni az órajelet, ha valamiben kifagy, akkor vagy vissza kell venni az órajelet, vagy még egy kis feszt kell neki adni, emelni a venti fordulaton stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sajna ez ki kell tesztelni, nincs két egyforma alaplap, proci, ram, vga.. tuning szempontjából.. be kell lőni egy feszt amit még tudsz hűteni, és szépen elkezdeni emelni az órajelet, amíg bírja abban a tesztben, programban amit szeretnél futtatni (akár többen is, játékok, munkaprogik, bench-ek, stb) addig kell tesztelni, amíg minden rendesen megy, ha megy akkor lehet feljebb rakni az órajelet, ha valamiben kifagy, akkor vagy vissza kell venni az órajelet, vagy még egy kis feszt kell neki adni, emelni a venti fordulaton stb..