- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Marcikapap #1441 üzenetére
xtrememicro-tól az említett procit bátran megveheted.
Én egy E5-2643 V2 ES-el kapcsolatban tettem föl nekik ebay-en kérdéseket és szinte azonnal válaszolt egy Sophia nevű csaj. Kértem CPU-Z screenshotot, azt is másnapra megígérte, hogy a technikussal elkészteti és úgy is volt. Nekem megbízhatónak tűnnek. Ebay-en 10 év alatt olyan gyors és korrekt válaszokat még nem kaptam mint tőlük. 31K pozitív feedback és 109 negatív.
Ha az ilyen antituning 2000-es Xeonokra izgulnék, mert kéne a 12 mag és V3-as lapom lenne akkor erre biztos lecsapnék. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Marcikapap #1441 üzenetére
Szia,
Nem tudom mi vehető komolyan, de amit linkeltél lista, arról mindegyik procit vinnie kell!
De a megfelelő BIOS verzió, vagy frissebb legyen fent, tehát legalább az 1.60-as.Természetesen javasolt az 1.90-es használata, mert az jelenleg a legfrissebb verzió!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest