- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
kicsipapucs #7455 üzenetére
Nem, nem álltam meg, 10400F-et használok napira, és van itthon 12400F is
Itt az említett gép "becsípődése" onnan indult, hogy nekem a C2Q és a Haswell közötti időszak kimaradt, és gondolkodtam valami arany középútban. 2011 késő őszén láttam egyik havernél egy 2700K-t 5GHZ-en 16GB RAMmal (a VGA-ra már nem emlékszem) ami akkor nagyon megfogott! Kb évekig az volt az etalon, persze aztán 4th gen I3-am lett stb, de néha még most is eszembe jut, hogy lehetne "útánépíteni" azt a gépet, csak úgy just for fun.
Megjegyzem a jelenlegi itthoni kihasználatlan monitorkapacitásom jegyében maximum 1680-as felbontás lenne amin használnám a játékokat meg addig pakolnám rá időben előre, ameddig tényleg játszhatatlan megbirkózik velük. Tehát pl egy Forza 4 még elférne (mondjuk RX580-al), de egy Harry Potterrel vagy új Last of US-al, már inkább nem próbálkoznék meg.
Persze mint írtam ebben a nosztalgia trip lenne a lényeg, hiszen alig ráköltéssel remek sokkal erősebb X99-es gépet lehetne kihozni, amire nem túl sok ráköltéssel a jelenlegi gépem, vagy attól jobb is kijönne ...
Szóval néha bennem van, hogy kéne, de több okból is aligha állnék neki a megvételének. (ahhoz a Sandy I7 is drága lenne, hogy pár nap nyúzás után a sarokban álljon)Annyiból már inkább meglepném magam egy 6TB-os HDDvel, igaz nem komplett gép, pláne nem hobbi gép, viszont napi használatban sokkal nagyobb jelentősége, praktikussága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest