Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Helló. Valakinek van ötlete hogy lehetne ezt helyre rázni, vagy hogy mi lehet a gond itt?
Múlt vasárnap haza értem be akartam kapcsolni a gépet, de nem indult csak így mint most is a Video-n is látszik amit csinál fogadott... Szóval elkezdtem másik gépben betettem az ssd-t majd a másik gépben elindult a rendszer. Vissza tettem az enyémbe ugyan ezt csinálta. Vissza tettem a másik gépbe leformatáltam az ssdt, majd az én gépemben próbáltam újra telepíteni a windows10et de nem hozza be a telepítő képernyőt sem, csak ezt a töltést és kifagy... aztán 5perc és újra indul és kezdi előről. Nem tudom mi okozza, látott már valaki ilyent? Vagy mire lehet tippelni mi ment tönkre? Köszönöm a válaszokat. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Yettel topik
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest