- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Hogy pontosítsak, kettő költözött eddig az örök vadászmezőkre. Most várom a harmadikat a nagykerből. Az a baj hogy ahol lakom (Miskolc) annyira ritka ez a platform hogy amikor az első kipurcant és próbáltam találni egy helyet ahol le tudnák tesztelni, úgy néztek rám mikor megemlítettem hogy x99-ről van szó mint aki citromba harapott. Egy helyet sikerült találni végül ahol van alaplap,(a nyakukon maradt nem tudják eladni) itt egész jól össze is barátkoztunk a szervizes sráccal mert őt is érdekli a pc. tuning. Procijuk nekik sincs. Még ddr4-es gép se nagyon van a környezetemben. Ezért is gondolkodom platformcserén, mert ha valami gáz van vele akkor nekem itt sokkal macerásabb vele mint egy mainstream platformmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest