Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Többire válaszoltam/kérdeztem.
"Meg valami: Ha meg nem hasznalhato ki a quad ch nyujtotta savszel, akkor nyugodtan tedd vissza Te is a ramjaidat alapra. Sot, elarulom, hogy a cpu oc is badarsag, foleg 4.6Ghz-n kicentizve. Mindketto maximum epenis noveles, ha nem benchelgetsz, es csak siman jatszol vele, mert egyik sem hoz gyorsulast.(Te magad irtad) Ezt annak a tekinteteben irom, hogy a +2 magra azt irtad, hogy epenis. Innen latszik, mennyire ertesz hozza."
Benchre volt megemelve (amikor kettő vagy több hónapja posztoltam egy memória OC próbát). Egyébként RAM-ok alapon ("XMP"), CPU levéve, addig, amíg nem csökken az FPS, bár nem játszok, állandóan nem fogom állítgatni... (előzőbe nem fért be, de kimértem, és közöltem már előbb, hogy mennyi a különbség szerintem max 15% a Dual vs Quad, ugyan olyan körülmények közt (CPU mag azonos, NB alap, Memória azonos 5820k vs. 6700k).
+2 magra reagáltam ez előzőben egy kérdéssel, ne csak magadból indulj ki, mikor válaszolsz. Hobbi szinten, sokadjára idézem, egészen más, mint akiknek itt bármi be van ajánlva x felhasználásra.
Ne közlekedj szekérrel kérlek, ez egy fórum, nem kutyaviadal, ha értek hozzá, ha nem, ezt mindenki ítélje meg magának. ePenis arra vonatkozna, hogy nekem nem fáj senki öröme, csak szeretném, ha másnak is öröme lenne és ne abba lelje már, hogy +2 mag, ez nem annyira elegáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gitáros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest