Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH #3414 üzenetére
Többire válaszoltam/kérdeztem.
"Meg valami: Ha meg nem hasznalhato ki a quad ch nyujtotta savszel, akkor nyugodtan tedd vissza Te is a ramjaidat alapra. Sot, elarulom, hogy a cpu oc is badarsag, foleg 4.6Ghz-n kicentizve. Mindketto maximum epenis noveles, ha nem benchelgetsz, es csak siman jatszol vele, mert egyik sem hoz gyorsulast.(Te magad irtad) Ezt annak a tekinteteben irom, hogy a +2 magra azt irtad, hogy epenis. Innen latszik, mennyire ertesz hozza."
Benchre volt megemelve (amikor kettő vagy több hónapja posztoltam egy memória OC próbát). Egyébként RAM-ok alapon ("XMP"), CPU levéve, addig, amíg nem csökken az FPS, bár nem játszok, állandóan nem fogom állítgatni... (előzőbe nem fért be, de kimértem, és közöltem már előbb, hogy mennyi a különbség szerintem max 15% a Dual vs Quad, ugyan olyan körülmények közt (CPU mag azonos, NB alap, Memória azonos 5820k vs. 6700k).
+2 magra reagáltam ez előzőben egy kérdéssel, ne csak magadból indulj ki, mikor válaszolsz. Hobbi szinten, sokadjára idézem, egészen más, mint akiknek itt bármi be van ajánlva x felhasználásra.
Ne közlekedj szekérrel kérlek, ez egy fórum, nem kutyaviadal, ha értek hozzá, ha nem, ezt mindenki ítélje meg magának. ePenis arra vonatkozna, hogy nekem nem fáj senki öröme, csak szeretném, ha másnak is öröme lenne és ne abba lelje már, hogy +2 mag, ez nem annyira elegáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest