- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
USB 3.0-s eszközről nyitott marad egy dokumentum, vagy arról megy a zene, illetve a videolejátszás, akkor a gépet ilyen formában nem érdemes alvó módba kapcsolni, mivel felébresztés után azok a programok nem válaszolnak többé, amelyek az USB 3.0-s tárolóról szerezték az adatot. Ilyen esetben a feladatkezelő megnyitásával ki kell keresni a lefagyott folyamatot, majd azt kényszerítve be kell zárni.
ki az aki alvó módba rakja a gépét film nézés közben usb.3.0. ról? mert nekem soha nem jutna eszembe most hogy olvastam róla így tudtam erről is hogy lehet valaki ezt is csinálja.
Persze lehet ezt még variálni, ezt ezét azt azért és akkor így lenne , és előjönne a hiba, de ki az aki ezt csinálja? egyszerűen felesleges ezen izgulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest