Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
attól függ hogyan van beállitva rendszer...az tény hogy nem minden játék memóriaéhes "és azért egy i7 rendszer messze drágább mint egy Q-s." ne ez az ami kicsit tulzó kijelentés... a Q9550 = core i7 920 árával... ezt látjuk , ez nem kérdése, a lapok ára meg változó , attól függ milyet teszel a Q alá,,, lehet 30-40k lap is elég lehet , de ha megnézed a P45 felsökategoriás lapokat , azok egyárban vannak az X58 lapokal , itt a Gigabyte lapjaira gondolok.... a ramok meg mostanába már elég olcsók... mondjuk ha egy átlagos Kingmaxot nézek akkor 2gb ddr2:::7k ,, a 2gb ddr3:::9k... tulajdonképpen ha jól számolom akkor a lapnál kell kb 15k-t rákölteni és a memoknál 5k-t ... tehát azért annyira nincs brutális árkülömbség ahogy azt egyesek gondolják....
Sárpac :: "Valamivel védeni kell a sok zsét amit beleöltél"
már múltkor kiszámoltuk , de nekem az elözö platformom elég erös volt, jó árban tudtam eladni igy nekem tulajdonképpen nem került több pénzbe a váltás..
egyszerüen azért váltottam , mert olcsón usztam meg a platformváltást....
ha drágább lett volna a platform , akkor nem mentem volna bele...klassz proci a Q66 is a maga nemében , de azért teljesitményben , technologiában , fogyasztásban azért az új platform elég klassz lett....

-
bbchris
senior tag
Ennek más az FPO-ja : L830B445 . P35-ös lapban nyilván nem fog annyira menni mint egy P45-ösben de nem is az a célom hogy korommá zúzzam
de én úgy látom hogy tök felesleges Core i7-re váltani mert ez is közel ugyanazt az eredményt hozza a játékok alatt sőt valahol jobb is mint a core i7 és legtöbbet csak játszom . Néha videókat szerkesztgetek , konvertálok , office-ozok meg fotókat szerkesztek , ezekre bőven tökéletes ez . Valahogy nem volt humorom DDR3-ra váltani főleg hogy most nemrégen vettem jó kis G.Skill ramokat Ősembertől amik szintén remekül mennek .
Hétvégén tesztelem aztán írom tapasztalataimat . -
Laraxior
titán
P35ben?
max. Blitz-ben vagy valami nagyon válogatott Giga lapban... az én régi DS4emben simán
de pölö vettem két DQ6ot aszittem hogy azok jobban mennek és mégsem
hiába készült jobb lapnak
66k + szánj pár ezer plusz-t egy UD3R-re... 30 körül már van az iPon-ban... abban 4200-4300MHz
24/7re..vízzel... 
-
NFree
addikt
Tudom nem 1 kategória ,de én P5q-val nem boldogultam, sajna pedig p45-ös lap s mégse, Hátha a p5k-val mennek remdesen,de azok meg ha jól tudom q66-szerették de nagyon .
Esetleg az előző hsz-ben (bbchris) pont egy p5k+9550 tulaj írkált meg kéne füzni, hogy egy kicsit , szánjon rá időt shátha kielégíti a kiváncsiságod.
Gratt egyébként mindketőtöknek a procihoz s sok szerencsét

Ha minden jól megy ma jön meg a p45-ös Giga lapom, remélem jobb lessz mint az anus

-
Zájec
veterán
igen kiirják a biosban. némelyik lapban arról az értékröl indul a feszállitás.

nálam a prociváltásnál történtek érdekes változások.
a CoreTemp mostmár csak a takarékos VID-et mutatja, a normálisat nem.
eddig mutatta a Kenstfieldnél..
a másik a CPU-Z:: a Yorfieldnál nálam a Corefesz helyén a CoreVID szerepel.
szóval ezentúl nem tudom mérni a pillanatnyi feszt mert mostmár csak a fix
VID-et mutatja...nálam ez a pillanatnyi helyzet..
ja: a CoreTemp szerint "C1" .... a Cpu-Z szerint meg "M1" a proci

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de én úgy látom hogy tök felesleges Core i7-re váltani mert ez is közel ugyanazt az eredményt hozza a játékok alatt sőt valahol jobb is mint a core i7 és legtöbbet csak játszom . Néha videókat szerkesztgetek , konvertálok , office-ozok meg fotókat szerkesztek , ezekre bőven tökéletes ez . Valahogy nem volt humorom DDR3-ra váltani főleg hogy most nemrégen vettem jó kis G.Skill ramokat Ősembertől amik szintén remekül mennek .

max. Blitz-ben vagy valami nagyon válogatott Giga lapban... az én régi DS4emben simán
hiába készült jobb lapnak
24/7re..vízzel...