Hirdetés
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
HX450nek hatékonyabb a bele (80+ Bronze - 86% hatásfok), nekem emiatt is tetszett meg, a ZEN is hasonlót produkált, itt meg még egy venti is sereg, csak nem lesz gond kikergetni azt a ~35W hőt amit elveszteget Wban.
Persze a ZENnek mocskos nagy bordázata van, kívülről ugyanaz mint a Phantom. Ha hozzávesszük, hogy a procihűtő pont a tápba sergeti a levegőt fordított ventivel (így ment nekem az SI-128 is a ZEN alatt), máris van légmozgás.
Az biztos, hogy beújítok egy Phantomot ha találok, addig úgyis veszek egy Zipang2t vagy egy BigT14Prot, az majd átszellőzteti amennyire kell.
Legfeljebb csak 3GHzen tolom majd 1.2V alatt, az is elég és nem fűt..PLL nálam 1.5V, nem toltam feljebb, ha jól tudom nem igazán ajánlott.
Azt meg, hogy miért lehet 1.8ig feltolni, valszeg csak ASUSék tudják..
Az biztos, hogy dropmoddal Q6600 alatt is megfutja az FSB500at a lap.
Én 23ért vettem használtan ~3 hónapja, újonnan nemigen találsz már.Települ a GTA4..USB stickről 10-15MB/s
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest