Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Bagira01 #5298 üzenetére
amikor én DS-röl beszélek akkor az alatt a DS5-t értem nem pedig a kispályás , DS3-t...az még talán wolfi-ra elég..... de másra nem igazán....
azért DS5 mert annak u.az a nyákfelépitése mint a DQ6-nak és az Extremnek.... nemcsak a proci körüli fázisdobozkák számitanak, hanem az NB és RAM körül fázisdobozkák száma is(3-3darab), ami befolyással bir a komolyabb terhelésra, ezalatt a blend tesztet is érthetem , amikor a legerösebb terhelést kapja... a valid meg a superPI stabil az megint más tészta.... az ilyen 500fsb feletti blend stabil megvalósitásánál lehet jelentösge... igy utólag könnyen megeshet hogy nekem azért sikerült az 500fsb-s Blend stabil mert megfelelö felszereltségü lappal tettem azt....
erre mondtam hogy ez az állitásod , miszerint :::" A blend stabilitás procc hibája, egyszerűen képtelenség olyan beállítsát találni amivel ki lehetne hozni,"
ez igy nem igaz ..... az FSB benne van a prociba, csak olyan lap is kell hozzá amivel kibirod hozni belöle.. szerintem egy jó E0-ba akár az 550-n is benne van...a másik megjegyzésed::
"Egyre többször vitatkozik olyan dolgokon amik tények Zájec kolléga"
itt tények nincsenek , max tapasztalatok ,de azokból se annyi hogy konkrét következtetést vagy megálapitást lehetne levonni....
ds5,dq6,ext, tulaj nem sok van vagy volt aki igazán tudna powerbeállitást csinálni, utána meg már jöttek az UD3-s lapok, amik taroltak az "olcsó" árukkal, igy mindenki azt vett, jöttek a jobb E0 procik, igy több jópofa eredmény született ebben az összeállitásban, emiatt lett ilyen jó visszhangja az ud3 szorozatnak...a drop-al kapcsolatban meg annyi hogy az nem a fázisok számán múlik, a drop nagyságát a mérnökök állitják be a lapokon... én ilyesmit olvastam ezzel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest