Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kloss őstag válasz  RetepNyaraB

üzenetére RetepNyaraB

üzenetéreEz azért már nem teljesen igaz. Eljárt a proci és a platform felett is az idő. Sokkal erősebb az AMD 8xxx családja is. A 6300-at nem próbáltam, de szerintem az is erősebb. Persze a felhasználás is sokban függ a megítéléstől, de ha a játékokat nézzük, már jó ideje nem csak egy szálon megy a terhelés. (főképp az említett BF3 esetén) 
 Az új Intel procik viszont egy szálon helyben hagyják bármelyik AMD-t. De ahogy írtad, ez mindig is így volt (vélhetően lesz is ) )Szerk: én egy Q9550 vagy 9650-ért csak úgy adnék annyit, ha lehet tuningolni, "vakon" nem venném meg. 
- 

gari24 tag válasz  RetepNyaraB

üzenetére RetepNyaraB

üzenetéreJó én meg nem állítottam az ellenkezőjét  
 Itt elsősorban játékra gondoltam ( és csak gondoltam , nem írtam) mint bf 3 mert tesom és egyik közeli ismerősöm is váltott 6300ra és nagyon szépen fut rajta a játék , meg alapjában véve gyorsabb.
 Ellenben a cod2.be ami ugye egy magra lett írva nekem még mindig több fps.em van mint bármely 6magaos amd.s ismerősömnek...
 De semmi pénzért nem válnék meg a Q9550.m től 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
 )