- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
lipi67 #12080 üzenetére
Hali.Nos a chane A,B igen az easytune6 ban tényleg csal mert nem 0.900 hanem a dram frek 2.0V akkor (a,b 1.0V).A többi tényleg valós beállítás eggyezik amit belöttem a bios ban.Nos a 1.3V vcore nemtudom egyáltalán nem megy max míg elindúl a prime95 és azonnal kifagy.Most épp megtaláltam Vcore határát 1.36875V amin nem fagy fél napos tesztelés után sem.A Cpu reference azért állítottam mert 2.4vtt alatt ha azon az értéken hagyom amin belövi magának ismételten lefagy.Így csökkentettem a vtt-ét,és a frek-et megemeltem egy kicsit így kevesebb vtt fesz-en is már tökéletesen megy.Linkelek egy képet sztem ezen a beállításokon maradok.Illetve van a bios ban egy olyan beállítás,hogy HPET support disabled vagy enabled,ha enabled enged alatta egy beállítást,hogy HPET Mode 32-64Bit sztem ezis a procihoz van és úgy hiszem,ha 64Bitt es oprendszerem van akkor érdemes 64-re állítani feltéve ha a proci eztis kezeli.
-
Lipton
őstag
válasz
lipi67 #12080 üzenetére
Nekem munkára kell, nem szoktam benchamrkokat futtatni soha. Inkább renderelek egyet, és azt nézem meg.
Én is megkerestem az alját, BIOS-ban 1.050V-ot kap, ez valós idle olyan 1.01-1.02V. Sajnos ez alatt nem nagyon akar menni. Mondjuk ennek a vidje is 1.3V.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyi a vége, a hétvégén kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest