Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Dr. Lecter
üzenetére
de igen, mivel nem úgy van a processzor terheltséged, hogy ha eléri az első mag a 100%-ot bekapcsolódik a 2., hanem megoszlik, még win alatt is. egyébként én anno az első kétmagosomat (D805) A64-ről váltottam, és ott még az volt a poén, hogy maga a Smithfield architektúra lassabb volt mint az A64-é de a 2 mag általi sebesség többlet, hogy nem röcög a rendszer ha egyszerre csinálsz több dolgot bámulatos volt, a 4magnál nem éreztem ilyesmit valóban, mert ezt már csak specifikus alkamazások hajtják még ki, de nemtudom, hogy az első postoddal valóban mit szerettél volna elérni, elítélni aki már most 4magot használ vagy csak az orrunk alá dörgölni, hogy nemsokára neked is lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Dr. Lecter
üzenetére
''Még a 2 magosokat sem lehet kihasználni, max. 1-2 játék.'' ezt nemtudom honnan szedted, de nagy marhaság
ülj le egy akármilyen sigle core gép után egy Core 2 vagy egy X2 elé, nézegetsz
és a játékok hogy ne lennének gyorsabbak rajta? lehet, hogy sok játék csak az egyik magot kezeli le, de az architektúra gyorsasága és újsága (jo kis szo
) miatt, sokkal gyorsabb leszel így is bármilyen játékban mint egy A64 3700+ vagy valami P4. egyébként, a 4 magot valóban kevés dolog használja ki, de ami igen, az bődületesen gyorsabb rajta mint 2 magon, ha valóban beesik jócskán 100k alá érdekes lesz sok embernek akinek eddig nem volt 100k+ procira, de sztem ez idő lesz még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ülj le egy akármilyen sigle core gép után egy Core 2 vagy egy X2 elé, nézegetsz
) miatt, sokkal gyorsabb leszel így is bármilyen játékban mint egy A64 3700+ vagy valami P4. egyébként, a 4 magot valóban kevés dolog használja ki, de ami igen, az bődületesen gyorsabb rajta mint 2 magon, ha valóban beesik jócskán 100k alá érdekes lesz sok embernek akinek eddig nem volt 100k+ procira, de sztem ez idő lesz még.