Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
B3 v. G0? B0 nincs!
-
Kovido
tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Van esély.
Nekem P5B-Deluxe-al 3000Mhz 1.2V-on
-
válasz
medvezsolt
üzenetére
megfelelő feszeket megtalálod a P5B topic első hsz-ében, Nekem azokkal a feszekkel nem jött elő.
Amúgy pedig észreveszed mert mielőtt bekapcsol a gép 3-at fog csipogni a speeker, a szokásos 1 helyett, illetve játékok durván szaggatni fognak, és kevés pontot kapsz 3dmarkban, valamint cpu-z is kiirja.
De szvsz nekem csak akkor jött elő 1-2x mikor 495 fsb fölött hajtottam a cuccost. -
Lalaboy
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
A PCIE bugot en is tapasztaltam! (akkoriban) A legkiszamithatatlanabb idopontokban a videokari a 16X PCIE sebessegrol lekapcsol 1X-re!!!!

-
Lalaboy
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Az Intel P965-os lapjai sajnos nincsenek "joban" a Q procikkal! Mostmar jo arban vannak a P35-os deszkak, amik sokkal jobban kezelik oket!

-
szacsee
nagyúr
válasz
medvezsolt
üzenetére
Sok reményt ne fűzz hozzá, mivel ott rendesen kellene emelni az északi híd feszén a PCI-E bugot kijátszva, valamint 3 fázisú tápellátása van.
Vegyél egy Q6600-at, ha lehet G0-t és nézd meg mire képes vele, ha nem megy akkor lapcsere, lególcsóbb ajánlott lap a Quad alá Asus-nál a P5K-E.
Raid, 8 fázisú tápellátás, P35-ös chipset, meg a többiek.
-
^Boss
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
hat 3,2 fole nem sok eselyed van p5bvel, ha annyi eleg, akkor talan eleg lesz hozza.. de izzits inkabb p5k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi