Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Beowulf_78 addikt válasz  TazLeacher

üzenetére TazLeacher

üzenetéreÉn is azt mondom...add el olcsóbban a lapot, és korrekten mondd meg a vevőnek hogy a magas fsb-t nem szereti. Add el 5-10k olcsóbban, és tuti rá fognak harapni és nem vertél át senkit. Nagy bukások benne vannak a számtech.-be. Én nem is egyszer csúsztam bele hasonló szituba.Sajnos be kell nyelni, és messze kerülni az nforce lapokat. Ilyen volt a Giga X48 DQ6 is. Nem egy tuning lap...3 napig próbáltam kiszedni belőle a maxot. Ami Prime stabilan 450fsb lett! 3 nap múlva beszámíttattam 13k olcsóbban a mostani Maximus lapomba. A pech az volt ráadásul hogy pont abban a 3 napban csökkent a DQ6 ára. Egyébként 8-10k bukóval megúsztam volna.  Lexartam, túl akartam lenni rajta. Nagyot buktam, de a Maximus kárpótolt. Lexartam, túl akartam lenni rajta. Nagyot buktam, de a Maximus kárpótolt.     
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lexartam, túl akartam lenni rajta. Nagyot buktam, de a Maximus kárpótolt.
  Lexartam, túl akartam lenni rajta. Nagyot buktam, de a Maximus kárpótolt.