Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lbalog01 tag válasz  Ottoka

üzenetére Ottoka

üzenetéreAlapvetően a 680i-ra gondoltam, ami még mindig drágább mint a P35, de mivel a neten elég sok kérdés merül fel a 790i tuningjával kapcsolatban és a legtöbb válasz a miért nem P35-45-ben tuningolod a procit irányába mutat, így az sem túl bizalom gerjesztő...de valóban igen szép tuningeredmények is léteznek, örülök, hogy Te nem bántad meg, hogy megvetted. De amint láthatod van olyan user is aki igen... 
 Mivel nem mondtam, hogy szar lap a 790i, így hogy Neked is az van meg nem is merném , nem értem mi ez a felháborodás, de majd megkövetem a nagy nvidia istent a merész kijelentésemért... hogy egy P35ben akár jobban is mehet egy Q66 mit a 790i-ben , nem értem mi ez a felháborodás, de majd megkövetem a nagy nvidia istent a merész kijelentésemért... hogy egy P35ben akár jobban is mehet egy Q66 mit a 790i-ben  
 peace
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, nem értem mi ez a felháborodás, de majd megkövetem a nagy nvidia istent a merész kijelentésemért... hogy egy P35ben akár jobban is mehet egy Q66 mit a 790i-ben
 , nem értem mi ez a felháborodás, de majd megkövetem a nagy nvidia istent a merész kijelentésemért... hogy egy P35ben akár jobban is mehet egy Q66 mit a 790i-ben