- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
pokol ura #17149 üzenetére
Azt akkor felejtsd el... Nekem a 450-es chifim 450-et tud, és ez így korrekt... nézd meg a 12V-os ágát az fsp-nek... (Tudod, Max áramerősség szorozva fesszel= max teljesítmény)
Nekem a csifiben 2db 12V-os ág van, az egyik 14, a másik 15 ampert tud, az összesen 348Watt, csak a 12V-os ágán....
Bár elvileg a 400-as FSP-ben 2 ág 12V van darabonként 18A-os...(A weblapjuk szerint....) Ez elég fura....Az a 2 önmagában 432W.... Valami nem frankó azzal az FSP-vel.... (Bár az elég gyér webes specifikáció alapján jó lenne, de szerintem ott valami nem kóser...)
-
szacsee
nagyúr
válasz
pokol ura #17149 üzenetére
Na leírom mire számíts, ha nem gond:
Szal veszel egy Quadot..
A fent említett lap+táp kombóval alapfeszes tuningot tartom ésszerünek, de max 1,3V.
Ami viszont nem feltétlenül jelent rosszat, ugyanis a G0-k közül sok megyen 3,2Ghz-t is ezzel a fesszel (ált mind).
Feljebb fölös húzni, mivel a lapod sem és a tápod is korlátozhat.
Ez vonatkozik az antituning procikra is!
Szal ha elég a 3,2-3,3Ghz, akkor nyugodtan, ha nem, akkor másfele nézelődnék.Pisti88+: Nálam 160W idle a fogyi, ha 1,2V körül hajtom (konnektorból felvett), játékok alatt általában 220W-ot kajol, egyedül 1,5V-os prájmal értem el 300W fölötti fogyasztást.
Szal elég lesz, ha ésszel használja.
Vga nemtom mi lesz, de még egy 8800Gt-vel, vagy 3870-el is jól ellesz, bár idővel cserélném, biztos, ami biztos alapon, ha a táp naon meleg levegőt tol ki magából IDLE és félterhelt állapotában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged