Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaraDani
addikt
most megy 1066 on 2,2V al?
Sok gyorsulást nem fogsz érzékelni real alkalmazásokban, csak benchmarkolásnál, de ha van kedved hozzá, csináld nyugodtan.
Ugyanúgy megy a dolog mint a proci ha úgy nézzük, a giga lapodban memory multipliert tudsz állítani ezt összeszorozva az fsb vel kapsz egy mhz értéket.
Fesszel is tudsz variálni, 2,2-2,3 V- nál nagyon több ne menjen neki. -
KaraDani
addikt
Jó lesz az

Nem tudom ezt konkrétan mitől van, csak olvastam máshol, hogy nekik ez szokott lenni a gond, nekem pont a fordítottja, nálam csak néha újraindításnál
Olyankkor én pont hogy kinyomom a táp főkapcsolót, mielőtt visszaállítaná magát, várok pár mpt, és utána indul rögtön. -
KaraDani
addikt
-
-
MarioAna
senior tag
Érdekes mert nekem minden max 4x AA-val se szaggatott. Mondjuk én XP-t használok, vista alatt amugy is kevesebb FPS-t kapnak. Meg ha 4GB ramod van akkor miért nem próbálasz meg egy 64bites rendszert?
Azzal is csak javulhatna a dolog szerintem. A teszteknek meg nem szabad hinni, a pénz dönt már mindenhol sajnos. Én is már csak a user-tapasztalatok alapján döntök, a tesztekben úgyis az a jobb akinek jobb a marketingje, vagy többet fizet
. 3DMark-al meg nem kell játszani, egy nV 8xxx + Q6600 több pontot adna mint egy 4830+E8400 OC szvsz, játékban pedig az utolsó jobb
. -
KaraDani
addikt
3dmark pont nem csak a vgatól függ, pl ha beraknál egy q6600-t alapórajelen a mostani proc helyett, jóval több 3dmark pontot kapnál, de a játékok szarabbul futnának, alapon nekem is ekörüli 3dmark pontom van nincs ezzel semmi gond, igaz egy kis tuningal megy az 13000 fölé is

-
MarioAna
senior tag
Legfrissebb Catalystot rakd fel és próbáld meg azzal? Mellesleg melyik játék akad 1440*900-ban 4850-el? Nézegess itt ph!-n körül a problémás játékok topikjaiban, elképzelhető, hogy valami más a probléma
. Mert nekem a GTA4 is csak nagyon ritkán akad 1280*960-ban (ami nagyjából ugyanannyi pixel) pedig csak 2 giga ramom van
. Vistát használsz vagy XP-t? -
MarioAna
senior tag
Attól függ mi az a kihajtás
. Egyébként én 3.2GHz-en használom, és úgy vagyok vele, hogy többen használják pl egy E8400-al alapon 3GHz-en, amitől az enyém jobb (elvileg) szóval ha nekik elég, akkor nekem is. Egyébként mihez nem elég a 4850-E7300 páros? Csak mert nekem GTA4 is játszható high-on
, más game meg nem fekteti meg...hacsak nem fullHD-ben játszol, de ahhoz meg nem 4850 kell, hanem 4870X2, vagy GTX280
. -
Alister71
nagyúr
Start!

CPU-Z, Core Temp. (core temp-ben a TJ-max értéke 100 legyen)
Itt mindent megtalálsz ami fontos.Természetesen, ha nem jó a beállítás akkor leáll a teszt.
Attól, hogy P43 van megtalálsz minden progit ami a tesztekhez kell a bal oldalon lévő kis menü sávba.
De használd a mod gombot mert 5 percen belül lehet szerkeszteni a hsz-t és a modik ezért megdádá-znak.
-
MarioAna
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, én a tx2 vel is szoptam már párszor, amire stabilan felraktam. De amúgy nem hiszem hogy baja lenne tőle.
Olyankkor én pont hogy kinyomom a táp főkapcsolót, mielőtt visszaállítaná magát, várok pár mpt, és utána indul rögtön.
Azzal is csak javulhatna a dolog szerintem. A teszteknek meg nem szabad hinni, a pénz dönt már mindenhol sajnos. Én is már csak a user-tapasztalatok alapján döntök, a tesztekben úgyis az a jobb akinek jobb a marketingje, vagy többet fizet
. 3DMark-al meg nem kell játszani, egy nV 8xxx + Q6600 több pontot adna mint egy 4830+E8400 OC szvsz, játékban pedig az utolsó jobb
.
. Mert nekem a GTA4 is csak nagyon ritkán akad 1280*960-ban (ami nagyjából ugyanannyi pixel) pedig csak 2 giga ramom van
Azt hiszem ettől függettlenűl így marad. Több feszt már nem adok neki.
)