Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszi, de közbe megoldódott mert vittem egy CPU-z-t és láttam h 17*100-at ír, a mem-hez pedig nem asszinkron hajtás kell mert sajna még hasonló sincs a BIOS-ban, hanem símán be lehet állítani h BY SPD 100Mhz vagy 133Mhz legyen. Beállítottam. (gy.k.... )
A szótárprogis bajommal meg átmegyek a szoftver topicba HALI! -
zka
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Hali!
Elöször is az Intel kiskereskedelembe szánt processzorai általában kivétel nélkül szorzózárasak, tehát egy 1,7-es proci csakis 17-es szorzóval üzemel! Ha olyan az alaplap, ezt átállithatod, de akkor is 17-et fog használni, mert a prociban ez van beállitva! Ha az alaplap nem ismeri fel magától, az valószinüleg azért van, mert régebbi a biosa, ezen bios update-tel lehet segiteni! A memóriákkal való vacakolást én is tapasztaltam egy Abit BD7-II alaplapon, még régebben! Nekem minden inditáskor be kellett állitani a memória asszinkrom hajtását! Az ilyen alaplapok sajnos gyárilag mem. vezérlö jibásak, ki kell cserélni! :(
A PC2100 as DDR-RAMod, ami effektiv 133MHz-en üzemel, (gyk. 266-as) csak akkor tudod kihajtani, ha beállitod neki az asszinkron memórivezérlést 4/3-ra.
A hibaüzenettel kapcs. nincs ötletem, rakj fel egy uj Windows-t!
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi