Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Scooter86101 #4260 üzenetére
Hi.
Nem tudom hogy állsz a telepítéssel.
Én feltelepítésre (először) mindenképpen a hivatalos, a microsoft oldaláról letöltött legfrissebb 32 bites win10 feltelepítését ajánlanám.
A FreePc-t home verzióval regisztráltan árulták, tehát az újratelepítés után automatice megkapod a licencet, nincs vele semmi dolog. (Utána mit csinálsz vele, az a te dolgod.)
Annó az első szervizes visszaküldésem után DoubleDriverrel leszedtem az enyémről a drivereket.
[ModecomFreePc driverek Double Driverrel leszedve.zip] Ez 2015. 12. 25.-én történt. Használni egyszer sem használtam, tehát nem tudom, hogy az állományok egyáltalán használhatóak-e.
Az újratelepítés után én a belső wi-fi eszközt tiltani szoktam. A netet vagy egy wi-fi sticken, vagy egy USB/LAN adapteren keresztül kapta.
Az utóbbival rettenetesen tudott menni...
Ha valakinek van lehetősége tegye fel az állományt olyan helyre, ahonnan majd mások is le tudják szedni a későbbiekben, mert én pár nap múlva törölni fogom. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Az enyémen a Microsoft oldaláról leszedett 32bites win szalad, gond nélkül felment.
A wi-fi drivere nem müxik, de úgyis egy USB/LAN adapterről kapta a netet.
Egyébként parkolópályán van, mert egy OFF Voyo V1 dolgozik helyette... -
petakpa1
őstag
válasz
Ha kell el tudom küldeni az 64 bites drivereimet. Persze jó esély van rá, hogy a Tiedre nem ugyanezek valók, de egy próbát megér.
Win10 amúgy nekem elég sok eszközt felismert magától, de volt azért jópár amihez kellettek a Double Driver-rel készített mentések
-
Laza...
addikt
válasz
Scooter86101 #4256 üzenetére
2GB Ramhoz minek a 64 bit?
Több erőforrást enne meg a rendszer, elég az a 32 bit mindenre
-
interstate76
addikt
válasz
Scooter86101 #4256 üzenetére
Ez nem lesz igazi segítség, de a helyedben én nem szenvednék a 64 bites win kedvéért egy percig sem, ha van rá 32 bites, amit fel tudsz telepíteni.
Nemrég vettem egy Chuwi Hi8 Pro tabletet, és először rácsodálkoztam, hogy 32 bites win van rajta, de nem érzem hátrányát, így Isten ments, hogy nekiálljak újrahúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DDR5 GAMER PC - AMD RYZEN 5 8400F RTX 3070 Testreszabható + Garancia!
- Lenovo TS150 Xeon E3-1240 v5, RX570, 24 GB DDR4
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2060 Super 8Gb, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2070, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1TB HDD gamer pc!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest