- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
#79335424 #3790 üzenetére
Somatom ha van némi szabad kapacitásod, ránéznél erre a videóra a filmmegosztós portálon? [link]
Érdekelne a véleményed, hogy szabad-e vele próbálkozni.Mod: Találtam egy videót az intel cuccosról is: [link]
Továbbá erősen gondolkozom, egy második mini PC beszerzésén.
Őszintén szólva semmi "kedvem" beleverni 50 / 60K-t (100K?) az öreg asztali gépbe. Viszont addig nem akarok "belebarmolni" (másik oprendszerrel kísérletezni) ebbe a kicsikébe, amíg nincs helyette valami, mit azonnal használatba tudnék venni ha beüt a jajeznemúgysikerültahogyelterveztem...
.
Esetleg szóba jöhet valami egyéb eszköz is. (jelenleg egy MODECOM Free PC-t "nyúzok" ha nem lenne valakinek világos.)Ami most fut a Modecomon:
Torrent: 5-600G van most visszaosztáson. (79db) De volt ez sokkal több is, minden probléma nélkül szaladt a dolog.
Általános net használat. (A páromnak FaceB) Leginkább Crom, de ott a foxi is. (A crom látszatra jobban szalad), 8-10 megnyitott böngésző laping nincs gond, max az oldal váltásoknál kell kicsit várni amíg betöltődik a cuccos. Persze filmmegosztós, mindennel ami vele jár.
A párom szokott róla Mp3-ba konvertálni mindenfélét, szal konvertáló progi.
Alap képnézegető képszerkesztő. IrfanVieW
OpenOffice legújabb ver.
Webrádió alkalmazás. Jobb mit böngészőből.
És persze filmnézés. MPC-HC 5.1-be külső USB-s hangkártyáról, mert az erősítőmön még nincs HDMI bemenet, és kellett egy optikai / koax (S/PDIF) kimenetet varázsolni a kicsikére. (Aliexpress)
Játék nincs.Szal ezt kellene tudnia az alternatív eszköznek is. A fentieket közel probléma nélkül tolja a Modecom.
(Mint már említettem párszor, és nem győzöm hangsúlyozni nem gyári állapotban, hanem durván meghűtve!!! A gyárihoz képest)
Nem ragaszkodom a win-hez, sőt ha van valami alternatíva amivel a fentiek megoldhatók, örülnék is ha szabadulhatnék a wintől...
Nos az ár....
Hát igen. Jó lenne valami költséghatékony megoldás, de őszintén szólva én ennél jobbat még nem találtam.
De nagyon szívesen várok minden javaslatot.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged