Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
üzenetére
Somatom ha van némi szabad kapacitásod, ránéznél erre a videóra a filmmegosztós portálon? [link]
Érdekelne a véleményed, hogy szabad-e vele próbálkozni.Mod: Találtam egy videót az intel cuccosról is: [link]
Továbbá erősen gondolkozom, egy második mini PC beszerzésén.
Őszintén szólva semmi "kedvem" beleverni 50 / 60K-t (100K?
) az öreg asztali gépbe. Viszont addig nem akarok "belebarmolni" (másik oprendszerrel kísérletezni) ebbe a kicsikébe, amíg nincs helyette valami, mit azonnal használatba tudnék venni ha beüt a jajeznemúgysikerültahogyelterveztem...
.
Esetleg szóba jöhet valami egyéb eszköz is. (jelenleg egy MODECOM Free PC-t "nyúzok" ha nem lenne valakinek világos.)Ami most fut a Modecomon:
Torrent: 5-600G van most visszaosztáson. (79db) De volt ez sokkal több is, minden probléma nélkül szaladt a dolog.
Általános net használat. (A páromnak FaceB) Leginkább Crom, de ott a foxi is. (A crom látszatra jobban szalad), 8-10 megnyitott böngésző laping nincs gond, max az oldal váltásoknál kell kicsit várni amíg betöltődik a cuccos. Persze filmmegosztós, mindennel ami vele jár.
A párom szokott róla Mp3-ba konvertálni mindenfélét, szal konvertáló progi.
Alap képnézegető képszerkesztő. IrfanVieW
OpenOffice legújabb ver.
Webrádió alkalmazás. Jobb mit böngészőből.
És persze filmnézés. MPC-HC 5.1-be külső USB-s hangkártyáról, mert az erősítőmön még nincs HDMI bemenet, és kellett egy optikai / koax (S/PDIF) kimenetet varázsolni a kicsikére. (Aliexpress
)
Játék nincs.Szal ezt kellene tudnia az alternatív eszköznek is. A fentieket közel probléma nélkül tolja a Modecom.
(Mint már említettem párszor, és nem győzöm hangsúlyozni nem gyári állapotban, hanem durván meghűtve!!! A gyárihoz képest
)
Nem ragaszkodom a win-hez, sőt ha van valami alternatíva amivel a fentiek megoldhatók, örülnék is ha szabadulhatnék a wintől...
Nos az ár....
Hát igen. Jó lenne valami költséghatékony megoldás, de őszintén szólva én ennél jobbat még nem találtam.
De nagyon szívesen várok minden javaslatot.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- very old gamer
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az öreg asztali gépbe. Viszont addig nem akarok "belebarmolni" (másik oprendszerrel kísérletezni) ebbe a kicsikébe, amíg nincs helyette valami, mit azonnal használatba tudnék venni ha beüt a jajeznemúgysikerültahogyelterveztem...
.
)
)