Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
válasz
interstate76
üzenetére
Igazándiból, mint írtam is, házi média központ lenne, valamint a torrenteket ezzel tölteném (mondjuk 50 darab betöltve). Még jó lenne egy olyan opció is, hogy a filmekhez, sorozatokhoz letölti a borítókat, esetleg rövid leírásokat, és mint egy "tékában", lehetne válogatni.
Ha jól tudom, van is erre program, de még egyáltalán nem néztem utána, csak már láttam ilyet. Könnyebb lenne kiválasztani, mit is nézzünk este, nem akkor kéne utánanézni, melyik film miről szól.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Creality Nebula Camera
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha jól tudom, van is erre program, de még egyáltalán nem néztem utána, csak már láttam ilyet. Könnyebb lenne kiválasztani, mit is nézzünk este, nem akkor kéne utánanézni, melyik film miről szól.