- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sajnos addig sikerült kutakodnom a BIOS setup-ban, hogy téglásítottam a vasat
Többmindent is állítgattam én marha, nem igazán tudnám megmondani hogy mi lehetett a baja, de a lényeg hogy azóta se kép se hang. Próbáltam mindenféle gombos és billentyűzet kombóval indítani hátha, de azóta csak fixen világít a bekapcsjelző led és semmi egyéb életjel.
Mint sajnos turkálás közben kiderült, nem véletlenül nem találok az alaplapon elemet: a BIOS beállításokat már a flash-be menti, nem az elemmel megtartott cmos-ban így egyetlen megoldásnak a BIOS újraírása marad - ami pech a pechben, hogy bár van SPI-s flash íróm (kínai CH341G csippes) régebbi projektjeimből, de sajnos W25Q64FW, vagyis 1.8V-os IC van az alaplapon - legalább nem WSON tokos hanem 208mil SOIC, szóval leforrasztani könnyebb meló lesz...
(A Pipo X7-en van még elem, de az is csak az RTC miatt)
Valaki járt már itt hasonló cipőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest