- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sajnos addig sikerült kutakodnom a BIOS setup-ban, hogy téglásítottam a vasat
Többmindent is állítgattam én marha, nem igazán tudnám megmondani hogy mi lehetett a baja, de a lényeg hogy azóta se kép se hang. Próbáltam mindenféle gombos és billentyűzet kombóval indítani hátha, de azóta csak fixen világít a bekapcsjelző led és semmi egyéb életjel.
Mint sajnos turkálás közben kiderült, nem véletlenül nem találok az alaplapon elemet: a BIOS beállításokat már a flash-be menti, nem az elemmel megtartott cmos-ban így egyetlen megoldásnak a BIOS újraírása marad - ami pech a pechben, hogy bár van SPI-s flash íróm (kínai CH341G csippes) régebbi projektjeimből, de sajnos W25Q64FW, vagyis 1.8V-os IC van az alaplapon - legalább nem WSON tokos hanem 208mil SOIC, szóval leforrasztani könnyebb meló lesz...
(A Pipo X7-en van még elem, de az is csak az RTC miatt)
Valaki járt már itt hasonló cipőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Nas-nak, vagy bármi másnak amire jó, komplett gép, 9,5TB
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest