Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Ha az anomáliára gondolsz akkor ahogy K82 mondja/írja.
Ha a Budapest field-ezésre gondolsz akkor annál volt egy kérdőív ahol meg lehetett adni hogy melyik betűnél szeretnél ott lenni. Én tök ismeretlenként mentem, senkit sem ismertem személyesen, csak chat-en láttam párszor a nevüket. Pár nappal előtte betűnként volt TG csatorna ahol tudtunk dumálni, ki hogy áll xmp-vel bontáshoz, kulcsokkal, stb. G+-on volt hirdetve amúgy.
Egyébként ha legközelebb lesz ilyen akkor a haverokkal beszéljetek össze és minnél hamarabb jelentkezzetek egy betűre. Jelen esetben volt egy ember aki szervezte a betűt, vele TG-n beszéltünk az esemény napjáig. A találkozáskor már volt egy operátorunk Zello-n és az op. irányította PC elöl az egész folyamatot. Az op. látta a térképen, hogy ha valami link még útban volt."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Nektek rendesen megérkezik az értesítés? Nekem egy ideje csak akkor érkezik ha wifire csatlakozok, holott mobilneten is engedélyezve van az ingress és maga prioritással is próbáltam...
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
trialboj
őstag
Ennél már voltak sokkal nagyobb dolgok is itt, de ez az első komolyabb multifieldem, úgyhogy gondoltam megosztom.
Bringával építettem, és mivel a városban csak ketten toljuk kékben, egész gyorsnak kellett lennem, hogy nehogy leüssék mire befejezem. 12 field néhány dupla.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Óriási presztízsharc ment tegnap egy, ellenfél portálnál. Leütöttem, majd mikor építem, látom hogy valaki gyilkolja lefele, gyorsan elkezdem tölteni, meg dobálni rá a pajzsokat, de mindent leütöttek róla. Aktiváltam egy lawson kockát, és leromboltam, bedobtam 1 rezot majd 1 axat, majd felépítettem, és még egy vrs rá.
Csak egy nagyon fontos fieldet szerettem volna létrehozni, és kb 1 perc kellett volna hozzá, de mikor nekifogtam összekötni, belassult az ingress, és a portalra dobtak egy vírust. Elkezdtem volna leütni erre 5 xmp is mellé ment Azt hittem kiesek a nyeregből, hogy pont most szivat meg a rendszer.Volt már olyan hogy pont egy "harc" közben kaptatok telefont, vagy zavart közbe valami, ami miatt buktátok a portalt?
Elgurultam a következő portalhoz, és mivel az allenfél autóval járkált, jött utánam, és mikor láttam hogy szépen leparkol, akkor megfordultam és visszasprinteltem a portalhoz, neki pedig egy óriási kerülőt kellett tennie, hogy visszaérjen, addigra kiütöttem a pajzsokat, és úgy már nem tudta megtartani, és mivel a köv 4 órában nem lehet rá vírust dobni, ismét felépítettem a dupla pajzsos portált, amit nyugodtan belinkelhettem ahova csak akartam.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
K82
őstag
válasz trialboj #2607 üzenetére
Bármi miatt bukhatok portált, de nagy ügyet nem szoktam belőle csinálni. Anomálián izgalmasabb ez, de ott meg akkora szerverlag van h csak a szerencsén múlik mikor mit tudsz csinálni.
A portál csak egy órán keresztül immunis, négy óra a burnout ideje.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pcnet
addikt
Az eldobott item párolgási ideje változott? Pénteken dobtam ki két kapszulát egy játékostársnak és mire felvette volna (kb 1.5 óra) már nem voltak ott. Dobtam ki próbaképp még egy kapszulát, kb 1 óra múlva már az sem volt ott. Majd egy 1es rezónak szintén nyoma veszett. Biztosan nem más vette fel, mert nem jár erre senki. Szomszédban is csak nyugdíjasok laknak, biztosan nem ők Ingresseznek.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
K82
őstag
Tavaly vezették be emlékeim szerint azt, h az anomália idején (+/- 1 nap) a ledobott itemek pár perc után eltűnnek. Nagyon bosszantó tud lenni, ha csak a "csiganyálat" (a mások által ledobott cuccokat, jellemzően kulcsokat) látod és nem tudsz a portálra kattintani a sok bizbasz miatt. Krakkóban, Pozsonyban gyk. nem láttad az utakat sem, mert amerre ment a banda, hack után rögtön dobták is ki a kulcsokat, a záróparti helyszínét el sem lehetett volna téveszteni.
Szóvel legközelebb ne lepődj meg, ha vhol anomália van, akkor péntektől vasárnapig lerövidítik a "párolgási időt".
-
Ezt az egész Budapestet (sőt, a fél országot) lefedő kék fieldet vajon hogy hozták össze? Csalással? Mindenesetre eléggé kiszúrtak vele mindenkivel, mert nem elég hogy nem lehet miatta linkelni semmit, de a gyengébb telefonokon használhatatlanra lassul tőle a játék. Ez valami ordas nagy bug lehet amúgy, mert ok, hogy az iPhone 4S nem egy mai darab, de ezt a programot azért teljesen jól vitte eddig, de most a hatalmas kék trutymák kirenderelésébe teljesen beletörik a foga, kb 2-3 FPS-el fut
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Miért feltételezed, h csalással lett összehozva?
Az egy dolog h Te úgy gondolod kiszúrtak mindenkivel, de az Illuminator badge-et csak úgy tudod összehozni, ha nagy területet fieldelsz le. Zavar a nagy takaró a város felett? Csapatjáték, lehet megkérni az illetékes elvtársakat h tessenek odamenni vmelyik sarokhoz leverni.
-
-
cd334
tag
Kedves GAI!
A feltételezéseidet tartsd meg magadnak! Ezt a fildet sok valós ügynök sok-sok óra játékkal, kocsikázással hozta létre egy szép csapatjátékkal(ismerem a résztvevőket és szervezőket). Ez egy nagy dicsőség egy ilyen nagy és komplex dolgot létrehozni és nem mellesleg jópár feket illuminátor badge is született. Én is megtettem már párszor tervezőként, operátorként, vagy éppen takarítóként vagy fielderként nagyon nagy élmény egy ilyenben résztvenni. A field meg le fog esni aztán lehet játszani tovább és program hibái miatt meg nem azokat kéne hibáztani, akik ilyen szép nagy fieldeket csinálnak.
cd334
[ Szerkesztve ]
-
Kedves cd334!
Ez azért egy nyilvános fórum, hogy bárki leírhassa a véleményét, még ha feltételezésen alapszik is. Ilymódon a hozzászólásod első mondatát visszautasítom. Azt pedig továbbra is tartom, hogy ezzel az akcióval egy fél ország játékát lehetetlenítették el (bár lehet, hogy a többszázezres csúcstelefonokon ilyen állapotban is használható marad a program, de ugyebár nincs mindenkinek olyanja).
-
cd334
tag
Kedves GAI!
Az első hozzászólásodban rögtön csalásra utaló feltételezéssel kezded és ezt fent is tartod. Mi lenne, ha ilyesmit feszegetsz előtte utánanéznél a dolgoknak? Senkinek sem esik jól, hogy a becsületesen szabályossan létrehozott szép eredményéről rögtön azt feltételezed, hogy csalással készült.
A másik, hogy ezt a játékot szerintem MU-ra játszák, ezt méri a NIA, erre van mérés a programban. Ezért küzdenek a cellákban világ szinten a játékosok, hogy minél több MU-t hozzanak össze és megnyerjék a ciklusokat. És nem a játékosok lehetetlenítették el a játékot, hanem a NIA, aki olyan programot fejleszt ami nem képes kezelni azt, amikor a játék kvázi célját megvalósítják. És ha a másik frakció csinálná ugyanezt, ahogy korábban erre már volt példa? Akkor is ugyanezt feltételeznéd és vádolnád őket a játék elrontásával?
Én szívesen venném ha minden reggel ilyen szép kék paplanra ébrednék és remélem sok ilyen kék szépség lesz még a jövőben! És ha a másik frakció összehoz egy ilyet becsületes játékkal, akkor őket is tisztelem, mert tudom mekkora munka és szervezés van egy ilyen akcióban.Egyébként légy türelmes, az ilyen nagy dolgok nem szoktak sokáig állni, mert mindkét csapat kiemelten prioritásnak tartja az ilyen fieldek leszedését. És hogyha figyelmesen megnézted volna a térképet látnád, hogy a field egyik sarkát már régen le is szedték, de szintén a NIA hibájából áll még a field egy programhibának köszönhetően, amit már nagyon régen nem tud/akar megoldani a NIA.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
Szia.
Volt már ilyen mindkét fél részéről, hogy ekkora field-eket hozott össze, több rétegben - na ettől akadhat a játék, én is ébredtem párszor ilyenre. Egyszer részt is vettem a létrehozásában.
A szerinted csalás nálunk így nézett ki: este 10kor tali, megbeszélés, kulcsok szétosztása, és kocsiba be uccu neki messzi vidék, majd operátor vezényletével linkeltünk szépen sorba. kb 40-50 réteget csináltunk aznap éjjel. Reggel 6kor értem haza.
Ha meg zavar, hajrá látogasd meg az egyik csücsköt és több embernek biztosítasz lagmentes játékot"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
válasz Freeman007 #2617 üzenetére
Ez esetben elnézést kérek, nem tudtam hogy vannak akik ennyire nagyszabásúan tolják ezt a játékot Csak azért bosszantott fel a dolog, mert terveztem mára egy hosszabb sétát, ami a program használhatatlanná lassulása miatt így meghiúsult, nameg egy (számomra) hosszabb hacking streak szakadt meg miatta, de nem akkora probléma, én nem ilyen komolyan tolom ezt a játékot, csak egymagam szoktam sétálgatni a környéken, meg buszon/villamoson utazva unalmamban nyomkodni. Amit leírtál az nem kis munka lehetett, le a kalappal az elhivatottságotok előtt
-
Tele von Zsinór
őstag
Csak ajánlani tudom egyébként, hogy lépj kapcsolatba a helyi közösségeddel és alkalomadtán menj el egy ilyenre. Hatalmas buli egész éjjel másokkal mászkálni, egyszer voltam sofőr egy ilyenen, Pestről Szegedig mentünk le és vissza, plusz némi rohangálás útközben keresztlinkek miatt.
-
Freeman007
senior tag
Nekem is ment füstbe tervem egy hatalmas field miatt de akkor attól még a hackelés működött. Az tényleg idegesítő ha a sojourner badge-t bukod emiatt. Nekem akkor szerencsém volt mert nem sokáig állt a field, de a mostaninak a sarkai eléggé félreeső helyen van, okos húzás volt az építőktől. Én sem tartom magam fanatikusnak, bár az éjszakázás már afelé hajlik Ritkán belefér az ilyesmi egy játékért. Szintén munkába menet/jövet játszom, ritka az amikor csak az ingress miatt megyek erre-arra.. Több mint egy év volt mire meglett a 8as szint. Azon a fieldezős éjszakán jót kacagtak az ügynöktársak amikor megtudták hogy csak 26k MU-m van Mondtam: nem röhög, együttérez, egy év kemény munkája volt. Aznap éjjel 2 millió fölé ment az MU-m!! Sokat lehet haladni ilyen jó csapattal.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
K82
őstag
Ajánlom figyelmedbe az alábbi posztot:
[link]7 országon átívelő, 132 ügynököt megmozgató akció volt, nem kis szervezéssel. Meg keserű szájízzel a végén, h a második mérést nem élte meg, mert ott bizony két csaló szedte le a déli csücsköt.
A posztban láthatod, a kék Bp-field utáni nap volt ez az akció, és bizony a gif utolsó kockáin ott van a zöld Bp-field is - elismerés az azt készítőknek is. Csak abból nem lett ghost field, mint a kék párjából; éljen a NIA, h nem képesek ezt a hibát javítani már elég hosszú ideje...
-
trialboj
őstag
Megőrülök, mikor egy hétig esik, vagy csak szimplán szar idő van, és ha végre jön 1 szép nap, és elindulok kicsit játszani, akkor 5/2x megdöglik az app. Szinte minden ilyen esetben találkozok egy ellenféllel, aki vagy rombol vagy épít, de semmit nem tudok csinálni ellene, mert vagy resyncelek 2percenként vagy a játékot próbálom újraindítani de nem megy.
Kb 10-15 percet szoktam körbe körbe sétálni, a tett helyszínén, aztán megunom és elindulok hazafele, és az utolsó portálnál még megnézem hogy helyre jött-e, és addigra valahogy mindig működik.
Nem tudom hogy mikor nekem kiírja hogy "probléma van a szerverrel próbáld később indítani", akkor más is hasonló gondokkal küzd, de ezeket a szitukat nagyon gyűlölöm.
-
pcnet
addikt
Terepre ügynökök! Dupla AP van!
-
IkszIpszilon
aktív tag
[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
IkszIpszilon
aktív tag
X.Y.
-
trialboj
őstag
Jó hogy ti még mindig találtok kihívást a játékban... Szerintem igazán tolhatnának több badge-t ami adna egy kis értelmet azok játékának, akik már mindent kimaxoltak.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Ki milyen telefont használ ingressre és milyen elégedettséggel? Nekem momentán nexus 4 van és néha az őrületbe kerget a pontatlan gps. Emiatt gondolkozok cserén...
Talán a nexus 5x szimpatikus lehet, bár még kézbe nem fogtam, lehet hogy túl nagy lesz..
Tippek, ötletek?"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
K82
őstag
válasz Freeman007 #2628 üzenetére
Az aláírásomban szerepelnek a telefonok amik voltak; a Defy meglétekor még nem volt Ingress, de a Cloudmobile-tól kezdve már játszottam. Probléma egyedül a Honor6 és a Meizu m1 note-tal volt, azok nem voltak túlságosan pontosak, de a többivel ment szépen.
A telefon meg csak először túl nagy, utána a régi lesz kicsi...
Anno így kezdtem: tökéletes a 3.7", aztán jött a 4.7" (nem is olyan nagy ez), 5.2" (azt hittem nagyobb lesz), 5.5" (nocsak, nem is sokkal nagyobb mint az 5.2"), 5.7" (wazze mekkora egy tepsi) - utána vettem kézbe a régi 5.2-es telefont és csodálkoztam h milyen kicsi. Most 5.5-es OP3 van, kezelhető bőven egy kézzel (fun fact: az 5.5" OP3-nál effektíve nagyobb kijelző a fizikai gombok miatt, mint a Moto 5.7-es kijelzője virtuális gombokkal).
Egyedül a 6"-os batárokra mondom azt h azok már tényleg nagyok, azokat nem lehet kényelmesen zsebre vágni.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Ez egyéni ízlés dolga, nekem pl az iPhone 4S-em mérete a nagyon-nagyon maximum méret, amit el vagyok hajlandó viselni (nem azért vettem, mert Apple fan vagyok, hanem mert más gyártó nem készít ilyen kis méretben normális telefont), de épp a napokban került a kezembe a régi XPERIA Ray-em, (3,3") és a mai napig visszasírom, mert számomra az az ideális méret, és fölösleges nagyobb. A 4"-nál nagyobb péklapátokat pedig messzire elkerülöm.
[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz Freeman007 #2628 üzenetére
Sony Z compact széria nálam bevált.
Amit kerülj az az AMOLED kijelző,mert beleég az ingress ha sokat játszol és az MTK chipsetes telók sincsenek a helyzet magaslatán GPS szempontból...
Kéz méret függvénye de 5" felett nem túl kényelmes sok ideig fogni bármit...X.Y.
-
Freeman007
senior tag
válasz IkszIpszilon #2631 üzenetére
és K82 köszönöm
Nekem a nexus 4 a 4,7"-el jó, néha kicsit nagy már pl ingressnél elérni a bal felső sarkot.
MTK-s chippeset nem akarok azok tudtommal többnyire a sosem hallott kínai csodák, a pontos gps-hez qualcomm féle jár."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
doc
nagyúr
válasz Freeman007 #2632 üzenetére
sokaig Ingresseztem Lenovo A820-szal (MTK chipset), nincs azzal semmi baj
ez az MTK-paranoia csak urban legend...neha pl kimondottan orultem volna ha tenyleg pontatlan lenne, atlogott volna ide-oda
-
Freeman007
senior tag
Lehet hogy urban legend, a tévedés jogát fenntartom
Igen néha jó ha picit dobál és emiatt nem kell sétálni, de amikor a portál előtt állsz és még mindig nincs range-ben és túl kell menni a portálon még vagy 20 métert mire észbekap a gps hogy bakker nem is ott vagyok - az zavaró. ha meg konkrétan 100 m-t is elhagytad és még mindig nem mozdul az idegesítő..
-
K82
őstag
Nem urban legend, a régebbi MTK-sok nagy részének hulladék volt a GPS pontossága. Volt Lenovo S750-em, azzal egész korrekt volt, de a zasszony P770-ese kritikán aluli volt; percek alatt talált jelet (már ha egyáltalán), akkor is a szomszéd utcába rakta. Érdekes módon a P780 viszont pontos volt. Ezeken kívül volt még a kezemben jó pár MTK-s teló, de 90%-ban használhatatlanok volt Ingressre. Az újabb szériákkal aztán levetkőzték ezt a rákfenéjüket, most egy Helio-s Meizut nyúz a zasszony, tökéletesen működik benne a GPS, ahogy a tartalék MT6735-ös Vodafone Smart Turbo is.
-
dominating
tag
Üdv! Még új vagyok a játékban, az lenne a kérdésem, hogy új portál kéréshez kell valami szint request vagy valami? nekem nem jelenik meg a "new portal" felirat ha nyomva tartom a "térképet". Segítségeteket előre is köszönöm!
5800x3d + 6900xt
-
doc
nagyúr
válasz dominating #2636 üzenetére
mar jo ideje nem lehet uj portalt bejelenteni (sajnos)
-
Freeman007
senior tag
válasz dominating #2636 üzenetére
Ahogy doc írja, egy ideje sajnos nem, bár mostanság hallottam olyat hogy talán újra visszajön de csak lvl 16-os küldhet be új portált...
-
trialboj
őstag
Nem mintha bármi értelme is lett volna az elmúlt 2 évben... Se negatív sem pozitív értesítést nem kaptam, szóval több mint 5 portal lóg a levegőben 2 éve, azóta rengeteg új helyet tudtam volna berakni, de nem pocsékoltam rá az időt, mert már nem foglalkoztak vele.
-
K82
őstag
válasz Freeman007 #2639 üzenetére
Kísérleti jelleggel,
kéthárom városban jön majd a közösségi elbírálás.
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pcnet
addikt
Játszik valaki Xiaomi Redmi 3S Primeal? Snapdragon 430 nem kevés a játékhoz?
-
K82
őstag
-
trialboj
őstag
ZTE v9180 redbull telefonom van, kb 1,5 éves, és ma 80%ról alig 1 óra játék alatt leesett 10-re a töltöttség. +3-(kötőjel)5 fokban játszottam.
Ez most a nagy hideg miatt lehet, vagy valamit átpiszkáltak a játékban? Mivel hideg van nagyon ritkán játszom ilyenkor, de ekkora esés még nem volt sosem. Remélem nem pont most ment gallyra a telóban az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz trialboj #2644 üzenetére
Leginkább a hideg miatt, rosszul reagálnak az akkuk ha igy lehűlnek.
2,5 éves az én akkum.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz trialboj #2644 üzenetére
Hasonló üzemidőt tapasztalok egy hasonló korú iPhone 4S-el. Hosszabb utakra sajnos powerbankot kell vinni. Mondjuk ennek az akkuja nyáron se nagyon bírja tovább, cserébe olyan forró lesz a telefon, hogy alik lehet kézben tartani. Így télen csak langyos lesz, kézmelegítőnek ideális
-
trialboj
őstag
El is felejtettem már hogy mennyire leesik az akksik feszültsége ha tartósan hidegben vannak. Több mint 15 órán keresztül tartotta a 10%ot, aztán mikor megint kimentem tekerni egy kicsit, leesett szinte azonnal 1re, majd 3 óra 0 fokban és itthon még mindig ment 1%on volt, ez azért hihetetlen met normál körülmények között, 10%ról fél óra alatt már kikapcsol.
Ötletem nem sok van hogy tudnám melegebben tartani, úgy hogy a képernyőhöz még hozzáférjek, de remélhetőleg mára helyreáll. Ha még lesz kedvem, megpróbálom eszkábálni neki egy kabátkát főliából hátha ki lehet tolni kicsit az üzemidőt.
-
trialboj
őstag
Na ez most akkor hivatalos is bedöglött? Pedig épp jöttem érdeklődni az új esemény miatt.
És persze megosztani hogy 4g vel mennyivel kellemesebb a játék. Egyszer sem kellet álljak és várjak hogy tegye már le a rezonatort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest