Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Azt hiszem L4-nél jön a telefonszámos hitelesítés, ez megvolt? Nem tudom hogy beleszámít-e a badge-be ha nem történik meg.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
pcnet
addikt
válasz Freeman007 #2701 üzenetére
Telefonos hitelesítésről nem tudok. Amíg együtt jászottunk, nem jött. Azóta nem beszéltem haverral. Megkérdezem.
GAI: Neked is köszi a választ.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
blueye
veterán
Ennyire lehalt a jatek, mar senki sem hackel, linkel?
-
Freeman007
senior tag
Nem tudom merrefelé játszol, de itt felém megy, legalábbis én játszok, de tény, hogy kicsit visszaesett az aktivitás.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
pcnet
addikt
Én is tolom még, hol aktívabb vagyok, hol kevésbé. Viszont a Prime nekem nagyon nem gyere be. Lehet ott fogom letenni.
Tudtok valamit róla? Mikorra várható, mi lesz a hardver igénye? Jönnek új itemek is esetleg? Vagy csak csili-vili GUI és ennyi? Jó lenne ha választható lenne, hogy akarom e az új csillogást vagy maradok a mostani dizájnnál. De majd meglátjuk...
-
K82
őstag
(#2703) blueye:
megy a játék rendesen, inkább ide nem írogatnak.(#2705) pcnet:
a Prime (sajnos?) nem opció, nem lesz választási lehetőség. A régi (vagyis a mostani) Ingress-t a RoboVM-mel írták, amit megvett egy Xamarin nevű cég, amit megvett a Microsoft és két hónappal ezután úgy döntött h nem lesz többé RoboVM. Ha visszaemlékszel régebben sűrűbben voltak újabb verziók, az utóbbi egy-másfél évben meg talán akkor frissült a kliens amikor anomália vagy hasonló extra esemény közeledett.
S mivel nincs RoboVM, fejleszteni, hibajavítani, új funkciókat hozzáadni nem lehetett a klienshez. Ebből a szempontból mondhatni pont jókor jött a Pokemon Go, annak a mintájára készül a Prime.Aztán h mi lesz belőle, majd meglátjuk.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Freeman007
senior tag
-
blueye
veterán
Jo h felelesztettem a topicot, a prime-rol nem is hallottam (mert en sem kovettem mar a jatekot, mostanaban ujra bekapcsoltam, kicsit mozogtam is Del-Budan). Koszi az infot.
Furcsa lett volna ha bekapcsolom es nem megy - ott voltam a kezdeteknel, akkor meg olyan kulonleges volt h villamoson megkerdeztek tolem h mit csinalok en pedig azt valaszoltam h ha elmondom meg kell h oljem, mert titkosugynok vagyok
[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
Beég AMOLED kijezőn a COMM és az OPS felirat. Dr Mobil(11.ker Bartók Béla út) nem cseréli garanciában....a készülék fél éves.
[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
pcnet
addikt
válasz IkszIpszilon #2709 üzenetére
3 hónap után én is észrevettem, hogy kezd beégni. Vissza vittem boltba (Galaxy S7) és megmutattam az eladónak. Először észre sem vette, elindítottam Ingresst, mutattam Neki mit nézzen, utána mondta, hogy jé, tényleg! Cserélték volna garanciában, de annyira nem zavaró, GSM bolt, bolti garanciám van. Állítása szerint Samsung szervizbe menne, de nem bízok bennük. Feszegettek már szét anno Nokia 6600ámat elő és hátlap csere miatt. A csavarhúzó helye látszik a műanyag keretben. Így inkább nem éltem a lehetőséggel. Vízállóságot sem szeretném bukni. Most 9 hónapos a telefonom, néztem újra a beégést, de szerencsére nem látszik jobban. Együtt élek inkább vele. IPS panelekbe is szépen bele tud égni az Ingress.
-
pcnet
addikt
válasz IkszIpszilon #2711 üzenetére
Mikor S7en észrevettem a beégést, egy Xiaomi telefont használó zöld ügynöknek linkeltem egy LCD teszt programot, hogy legyen szíves megnézni, a fél éves Redmi 3S Primeján van e beégés. Nála nem volt, az appot elvileg megosztotta egy zöld csoportban. Ő mondta, hogy IPS kijelzős telefonok, pl Huaweiek is beégtek. Csak innen van az infóm. S7 előtt LG G2t használtam, az nem égett be nálam sem.
-
K82
őstag
válasz IkszIpszilon #2713 üzenetére
Mert azok mint IPS paneles telefonok voltak. Az AMOLED-nek nagy ellensége a statikus tartalom, sokkal hamarabb beég mint egy IPS.
Csak érdekességképpen: [link]
-
Gaboren
tag
válasz IkszIpszilon #2713 üzenetére
Neked már ingyen kéne kapnod a Niantictól telefont.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Portál berakáshoz szeretnék segítséget kérni. Én személyesen nem játszok az Ingressel, de pokémonozok. Tudtommal a Pokemon Go-ba másképp nem lehet stoppot rakni, csak Ingressen keresztül. Jelenleg a városomban (Putnok, Borsod megye) 12 stop, 2 gym van. Összeszedtem egy rakat dolgot amit bele lehetne rakni a játékba és tudtommal egyszerre 14 új portál elhelyezését lehet kezdeményezni. Ha megduplázódna a stoppok száma új színt hozhatna a játékba és lehet több régi játékos is visszatérne a játékba.
Tudna ebben valaki segíteni nekem és pár pokemonozó társamnak?
-
pcnet
addikt
Android Oreon nem tapasztalt rajtam kívűl senki olyat, hogy ha lezárom a kijelzőt, nem követi a mozgást a gps? Ezután ha feloldom a kijelzőt, eldob 2 utcányit majd körbe driftelve találja meg a pontos poziciómat. Csak nougaton jelentkezik, 3 telefonon sikerült reprodukálnom. Samsung Galaxy S7 és A3 2017, Huawei P10. S7-en még olyan problémám van, hogy szétcsúszik a kép. A portál infón a gombok lecsúsznal a kikelző alsó felére. Ezt Game Launcherrel sikerült orvosolnom, visszább vettem a felbontást. A gps probléma megszűnt amint vissza tértem Nougatra. (Mindhárom telefon esetében) NIA support annyit írt, hogy amennyiben androidos eszközt használok, kapcsoljam ki a location smoothingot. De akkor amint kikapcsolom a kijelzőt, azonnal kikapcsol a gps is.
Ingress Prime megjelenési dátumáról lehet tudni valamit? Azon kívűl, hogy 2018 folyamán valamikor?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Nem gondoltam volna h az android verziója befolyásolja, csak azt vettem észre én is h amint kikapcsol a kijelző, a játékbeli pozíció ott marad ahol a kijelző ki lett kapcsolva. Gondolom reszeltek vmit az energiagazdálkodáson s ezért lövi ki a GPS-t. Engem annyira nem zavar, pillanatok alatt magára talál a telefon, gond pedig nem hiszem h lesz belőle, kb. november óta így játszok - és akkor nagyon sokan mások is.
És ha tényleg az Oreo a ludas ebben, akkor van egy rossz hírem: a P-ben is ugyanez van...Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
pcnet
addikt
Nem az zavar konkrétan, hogy ha lezárom a kijelzőt, nem követ, hanem az, hogy ugrál, driftel. Pl lezártam a kijelzőt, beültem az autóba, a város másik végén megálltam egy portálnál, hogy hackelek kulcsot. Feloldottam a kijelzőt, rányomtam portálra, hack, no item. Akkor látom, nem azt a portált hackeltem amit akartam. A GPS ott ragadt annál a portálnál amit azelőtt hackeltem mielőtt elindultam az autóval. Persze ugrottam 3-4 km-t és kapásból megajándékoztak egy soft bannal. De olyan is volt, hogy sétálok, feloldom a kijelzőt és kivág a város végébe a repceföld közepére, majd mire oda driftel ahol vagyok, meghackelek 3 portált. Több száz méterre eldob, majd oda driftel ahol valójában vagyok. Nem szeretném bannoltantni magam mert a rendszer fake gpsnek nézi a dolgot. Az eslő soft ban után vissza tettem nougatot, azóta követi a mozgást a gps, nincs ugrálás, nincs drift. És mindhárom készüléken csak oreo alatt volt ez a gps dobálás és drift. Nougat alatt tökéletes.
Nougattal meg lemondok a biztonsági frissítésekről. Amúgy is kezd elegem lenni androidból, kacsintgatok iOS felé. iPhone SE-t nézegetem, de kicsit elment a kedvem tőle mikor írták, hogy elenged a kijelző ragasztása, meghal a home gomb és csak alaplap cserével fog újra ujlenyomat olvasóként funkcionálni, kijelző sárgulást is írtak többen és az akksi gyengüléssel fellépő lassítás se épp vonzó tényező.
-
Anulu79
addikt
Ez a játék múködik még?
-
Trailblazer
veterán
Elég véleményes ez az Ingress Prime. A root nem tetszik neki.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Freeman007
senior tag
válasz Trailblazer #2723 üzenetére
Magisk hide-ot próbáltad? ...én nem próbáltam, még a prime-ot se, jó nekem a régi, amíg nem muszáj nem frissítek.
-
Trailblazer
veterán
válasz Freeman007 #2724 üzenetére
Igen, kell a Magisk hide és pluszban a Magisk Managert is el kell rejteni. (Van rá opció.) Esetemben volt egyéb akadály is a Prime indítása előtt, nevezetesen az Xposed, amely által a Magisk SafetyNet checkjén szintén nem mentem át. Először deaktiváltam az Xposed-t, aztán véglegesen töröltem is, mivel végülis nem nagyon van rá szükségem. Így már elstartol és rendben működik is az új Ingress kliens.
-
K82
őstag
Nyitott bootloader és Magisk root nem akadály; ahogy előttem is írták, el kell rejteni magát a Magisk Managert-t és a hide menüpontban be kell jelölni a Prime-ot is. Lefrissült a kliens, ezeket megcsináltam és csont nélkül elindult.
-
Trailblazer
veterán
Más kérdés, hogy egyáltalán mi az értelme ennek a Prime-nak. Úgymond egy facelift, hogy még több potenciális játékost érjenek el egy csinosabb felületű játékkal? Valamit hallottam ismerőstől egyfajta pay2win modellről, ez viszont nemgyerebe.
-
K82
őstag
válasz Trailblazer #2727 üzenetére
Annyiban van értelme a Prime-nak, h a régi klienst már nem lehetett fejleszteni (a Microsoft lelőtte a programnyelvet), új funkciókat nem lehetett beletolni. Ha belegondolsz, az utóbbi másfél-két évben alig volt kliens frissítés, pont emiatt. A Prime-mal új motorja van a játéknak ami nagyon hasonló a PoGo motorjához, így egyszerre lehet fejleszteni mindkét játékot, új funkciókat beletenni stb.
-
tothbe
addikt
válasz Trailblazer #2727 üzenetére
A pay2win-nek az Ingress-hez semmi köze. Mivel az Ingress-t nem lehet megnyerni, nem olyan tipusú játék. ahogy egyébként a Pokemon sem.
Ami miatt ez szóbajött, az az, hogy hackelhető itemeket és item packokat kezdett árulni a NIA a játékon belüli Store-ban. De ezzel csak arra a résre reagáltak, ami miatt nagyon sok extra transfer account meg csaló farm account keletkezett a játékban, hogy aztán eBay-en áulják az itemeket. Így az nem éri meg, hiszen ha akarsz itt is vehetsz.
De ettől a játékban nem jutsz előbbre, nem leszel jobb helyzetben, mint ha valaki nem vesz itemeket hanem farmol, ahogy eddig is. Ezért sem értem a pay-to-win koncepciót meg a peticiókat erre.By(e) Tothbe
-
cd334
tag
Akinek nem tetszik az új az Ingress [Redacted] néven megtalálja a régit a play store-ban. IOS-re később jön a,redacted változat.
-
cd334
tag
válasz Trailblazer #2733 üzenetére
Ez a fullos régi kliens, teljesértékű, minden benne van, amit az utolsó nem prime változat tudott, csak új usert nem lehet vele létrehozni és akik prime alatt regisztráltak, azok mér nem tudják használni. Az új prime, az ami erősen feutre hiányos, lassú, bughalmaz.
-
Trailblazer
veterán
A Redacted eleve olyasmit jelent, hogy megrövidített. Mindegy, nekem van előző mentésem Titanium Backupban. Bár inkább bízok abban, hogy most, hogy megvannak az eszközök a kliens fejlesztéséhez, a közösség ajánlásai szerint a kellő irányba javul a Prime.
-
cd334
tag
válasz Trailblazer #2736 üzenetére
Szerintem azt a verziót tiltani fogja a nia, ahogy tette minden update után egy kicsivel. Nézd meg a redacted verziót, tényleg mint a régi, a korábban írtakon kívül minden megvan benne.
-
cd334
tag
Idéznék egy g+ posztot, ezzel kb. egyetértek elég jól leírja a dolgokat.
-
pcnet
addikt
Ha nyomok egy AP nullázást Primeal, majd csak és kizárólag a régi klienssel játszok, számolódni fog a lifetime AP-m is?
Köszi!
-
Nálatok nincs olyan probléma a Prime-al, hogy nagyon csúnya, kis felbontásban renderelt a scanner? Nézegettem youtube videókat, és ennek elvileg nem így kéne kinéznie... nekem elég ocsmány sajnos, ennél a régi százszor jobban nézett ki Tisztában vagyok vele, hogy a telefonom nem a legújabb (iPhone SE), de ettől függetlenül futhatna normális grafikával szerintem. A settings-ben nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást.
Az új menürendszert még csak-csak megszoknám (bár szerintem az inventory management, azon belül is főleg a portal key-ek kezelése borzalmas lett), de ez a low-res grafika elég kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Ma reggel még jól elvoltam a régi klienssel, estére megváltozott az ikon, rákattintok és bejön ez a prime cucc.
Tele animációkkal meg minden. A telefonom Mi4c, alig tudta betölteni Még nem nagyon vesztem el benne, de ahogy látom ti azt írjátok hogy a régit esetleg ezen a néven Redacted, lehet elérni, de csak korlátozott ideig, és az sem tiszta hogy ez nem-e törli a cuccaimat amit nagy nehezen összegyűjtöttem.
A prime más motort v kódrendszert használ, lehet emiatt nem bírja a telefonom, de szerintem többek tolják filléres telóval mint flagshippel, nincs v nem is lesz rá lehetőség hogy kikapcsoljam a csili vili francokat, és maradjon egy gyors és stabil app?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
cd334
tag
válasz Trailblazer #2744 üzenetére
2.5 éve fejlesztik... Szerinted? Szerintem még eltart egy ideig, amíg a prime jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest