Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Csak ajánlani tudom egyébként, hogy lépj kapcsolatba a helyi közösségeddel és alkalomadtán menj el egy ilyenre. Hatalmas buli egész éjjel másokkal mászkálni, egyszer voltam sofőr egy ilyenen, Pestről Szegedig mentünk le és vissza, plusz némi rohangálás útközben keresztlinkek miatt.
-
Freeman007
senior tag
Nekem is ment füstbe tervem egy hatalmas field miatt de akkor attól még a hackelés működött. Az tényleg idegesítő ha a sojourner badge-t bukod emiatt. Nekem akkor szerencsém volt mert nem sokáig állt a field, de a mostaninak a sarkai eléggé félreeső helyen van, okos húzás volt az építőktől. Én sem tartom magam fanatikusnak, bár az éjszakázás már afelé hajlik Ritkán belefér az ilyesmi egy játékért. Szintén munkába menet/jövet játszom, ritka az amikor csak az ingress miatt megyek erre-arra.. Több mint egy év volt mire meglett a 8as szint. Azon a fieldezős éjszakán jót kacagtak az ügynöktársak amikor megtudták hogy csak 26k MU-m van Mondtam: nem röhög, együttérez, egy év kemény munkája volt. Aznap éjjel 2 millió fölé ment az MU-m!! Sokat lehet haladni ilyen jó csapattal.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
K82
őstag
Ajánlom figyelmedbe az alábbi posztot:
[link]7 országon átívelő, 132 ügynököt megmozgató akció volt, nem kis szervezéssel. Meg keserű szájízzel a végén, h a második mérést nem élte meg, mert ott bizony két csaló szedte le a déli csücsköt.
A posztban láthatod, a kék Bp-field utáni nap volt ez az akció, és bizony a gif utolsó kockáin ott van a zöld Bp-field is - elismerés az azt készítőknek is. Csak abból nem lett ghost field, mint a kék párjából; éljen a NIA, h nem képesek ezt a hibát javítani már elég hosszú ideje...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest