Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
Kár hogy azokra nem gondoltak akiknek emberi távolságon belül megvan az összes és nem akarják összecseszni az évek alatt kialakított sorrendet...újabb jól átgondolt NIA lépés....közben meg egyre többet fagy a scanner és lassul a game...kemény,hogy már bevételük is van és ennek ellenére skálázzák le a szerverkapacitást
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
Agents,
At the beginning of the year, we announced plans to retire Scanner [Redacted] in September. Since then, our team has continued to iterate on Ingress Prime, launching new features like Dynamic Brightness, Events, and an improved Portal submission process.
Today, we’re announcing that Scanner [Redacted] will be retired on Monday, September 30. Thank you to all Agents who joined the ongoing global fight for Mind Units and control of the Portal Network. Going forward, Agents can continue to access Ingress by using the Ingress Prime app. -
IkszIpszilon
aktív tag
Hát ez a prime nem lett jó.Remélhetőleg megmarad a redacted, ha játékosbázist akarnak megtartani,mert ezzel nemhogy szerezni;megtartani se lehet.Bár egyetlen hasznos opcióját vélem felfedezni kíváló kézmelegítőt fabrikál a telefonból....kíváncsian várom azt is ennek melyik eleme ég majd a kijelzőbe...
Aztán problémásnak érzem ezt a first saturday dolgot is... ha minden hónapban 1et szerezhetsz és 36 az onyx akkor 3 évig minden hónap első szombatja...reméltem NL meetupal meg a mission day badgel kipihenték ezeket az irreális számokat.
Vki. elmagyarázhatná azt is mi értelme van a Recursionak a piros madaras badgen túl?Tényleg ennyire semmi nem jutott eszükbe hogy ne essen nullára a játék használata a prime kitolása után(és ezen 2 évig sikerült gondolkozni???---hát bravó)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Beég AMOLED kijezőn a COMM és az OPS felirat. Dr Mobil(11.ker Bartók Béla út) nem cseréli garanciában....a készülék fél éves.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Sony Z compact széria nálam bevált.
Amit kerülj az az AMOLED kijelző,mert beleég az ingress ha sokat játszol és az MTK chipsetes telók sincsenek a helyzet magaslatán GPS szempontból...
Kéz méret függvénye de 5" felett nem túl kényelmes sok ideig fogni bármit... -
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
Valamit okozhatnának az adatforgalommal,merthogy 3 giga nem volt elég múlt hónapban az azért elég kemény.Lassítva pedig cirka játszhatatlan.Lassan ott tartunk,hogy a csomagom amiben mindenkit ingyen hívok mindig ;olcsóbb,mint a mellé vett net...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nálam többet kevesen játszanak(már ha van ilyen ideheza)így 3gigába férek bele.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Engem a MUFG kapszula "irányadó kamatlába" érdekelne. Két napja benne a cucc és no kamat.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
trialboj
üzenetére
Lelőhetetlen portál nincsen.Volt már amire ráment 60-70x8 és elég sok kocka is de mindent le lehet ütni,ha van elég(több,mint anak aki védi) cuccod hozzá.Az,hogy a NIA szemében mi számít elérhetőnek már egy érdekes kérdés.Vannak például sportkulbok terültén lévő portálok amiket csak tag érhet el,van katonai létesítmény terültén is...
-
IkszIpszilon
aktív tag
1.78ban jön a kamatozó kapszula
Jajj,de utálom bankokat...jön majd rá vajon a kamatadó is?Mennyivel több haszna lett volna mondjuk ha a kapszulákba lehetne a kulcsokat távolság szerint rendezve is pakolni,vagy ha kapszulában lévő itemek nem számítanának bele az inventory limitbe... És valószínűleg egy újabb roppant haszonos újítás a badgek átrendezhetősége...kellett,mint egy falat kenyér
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
trialboj
üzenetére
Én már gyűjtöttem 100+ kulcsot is ugyanahhoz a portálhoz az eldobálós és kapszulába pakolós módszerrel is.Viszont előfordul,hogy 4/0 kulcsot ad egy portál,ami elég dűhítő tud lenni fieldeléskor.
Az értesítések nyílván régebben fluidabbak voltak a kevesebb feldolgozandó adat miatt,de mára rengeteg portál és játékos lett;kár,hogy nem sikerül megoldaniuk a problémát.Pedig a turbó rechargeggal akár megvédeni is lenne esély a portált,ha nem ultrastrikeolják ki a modokat. -
IkszIpszilon
aktív tag

World first official ingress external battery
12000mAh -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
trialboj
üzenetére
Ha engem említett volna ah amis háziporzál tulajként akkor elmondom a storyját.Ketten küldtük be ugyanazt.Egyikünké megjelent rossz helyen.Kértük az áthelyezését.Közben megjelent másikunk beküldése a jó helyen.Kicsivel később mellérakták az előtte rossz helyen lévőt.Btw. csak az egyiket használom a másik állandó szürke.A dombormű látható az utca felöli frontról a ház homlokzatán.Egy időben sokat problémáztak rajta,de azt hiszem sikerült mindenkinek elmagyaráznom,hogyan törtétnt aki rákérdezett és megértették,hogy nem volt szándékos a duplikáció.
Ez előtt kiszedettek már vagy 3 másikat amik itt jegyezném meg szintén itt vannak a ház falán és láthatóak az utca felől.
Bőven tudok mondani olyan portálokat a másik részről amik vagy nincsenek ott,vagy nem láthatóak...
8accunttal rendelkező kéket se nagy kunszt mondani,tekintve,hogy még nyolcas portált is épít időnként...
Akinek nem elég az egy accunt az keveset jtszik és sokat hekkel;ideje mozognia
120+millió Ap mellett nem is lenne idő másikra 
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
zharkanyi
üzenetére
Ha közelebb teszed a rezonátorokat akkor könnyebb egy pozicióból mozgás nélkül lerombolni őket,mert lévén közelebb vannaka a "tűzhöz" több százalékot csökken a töltöttségük egy-egy lövés folyománya képpen.
Nézd meg mely kék játékosoknak vannak rezói a körülötted lévő portálokban és keresd őket. -
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag

LEVEL16
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
nekem az a hónapban megvolt

-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
teppik_amon
üzenetére
linkelnéd?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nem nagyon örülök,hogy kivették az elfoglalás dátumát,mert így elég nehéz megtalálni ha valami(nem direkt) elkezd számolni...szerintem is az lenne a jó ötlet,hogy ha számolni kezd egy portálod legalább te lásd melyik az

-
IkszIpszilon
aktív tag
Nagyobb rendezvények előtt(Interius,Magnus) ha egy adott cluster területén nincsen elég portál akkor google/NIA jóváhagyással 4 nap.
A 24 órát urban legendként kezelem mindaddig míg nem látom a két emalit idővel együtt,de még akkor is ott az opcó,hogy régebbi beküldés.
Jelenleg 137portálom van játékban és kb dupla annyi vár.A legrégebbi amire nem jött válasz februári.A leggyorsabban elfogadott is több,mint egy hónap volt. -
IkszIpszilon
aktív tag
Igyekszem kijönni 3gigából

-
IkszIpszilon
aktív tag
Nekem az alkalmazás kritikán aluli gps kezelésével vannak a problémáim.Szarabb telefonnal régebbi klienssel jobban tudtam játszani bkvról,mint most snapdragon 800al és legújabb klienssel.A tárkép appok pontosan a helyemre tesznek,míg az ingress "random összevissza"..Location smoothing disabled mielőtt valaki arra akarná fogni.
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
Egyenlőre 14 lenne,de napokon belül 15.A két fekete badge már mókásabb történet lesz.Feltöltés meglesz,de guardianon kívűl másra elég csekély esélyt látok,hogy feketévé váljon,olyanom meg egyenlőre nincsen;tehát hiába van 46M APm max 15ös leszek.Guardianos portál nélkül szerintem senki se lesz 16os

Morka nevű játékos 65Mnél jár,de neki is csak egy fekete badge van... -
IkszIpszilon
aktív tag
Hát azért a két fekete badge erős L16nál...(feltöltésből még abszolválható,deha nincs számolós portálod akkor a többi elég esélytelen)
-
IkszIpszilon
aktív tag
gps bug a kliensben van mert gmaps tikre jó helyre rak mikor ingress nem...
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
A range növekedést igazságtalnnak éreznék sokan szerintem.Az inventory méret növekedése meg egy szükséges lépés lenne,mert ilyen portálsűrűség mellett a kulcsok is számottevő helyet vesznek el.A felhúzott shield mitigationok se segítik elő,hogy ne egy fél inventoryba kerüljön egy-egy jól összerakott farm leszedése.
Teleportálás most is "van";úgy hívják csalás(fake gps).Nem örülnék ha lehetne.Az mondjuk érdekesebb kérdés lenne,hogy hekkelhesd amihez van kulcsod akkor is ha nem vagy ott...Erősebb shieldek ellen vagyok;így is nehéz a bontás.Itemek APért?Na ne már... Külföldön kaphatő Hint márkájú ásványvíz kupakjában ingress passcodeok vannak...
Ha egyik reggel arra ébrednék,hogy kék lettem törölném is
A kampányhoz támogatók gyűjtése zajlik jelenleg
-
IkszIpszilon
aktív tag
Az Ingress Inventory Preaser működik még?Bannolnak érte(végülis 3rd party alkalmazás)?Jó volt benne,hogy látni lehetett a kulcsok pozicióját...
A kapszulában elég nagy bakinak érzem,hogy a kulcsok nem rendezhetőek távolság szerint a bepakolásnál;hiszen így egy egy kulcsfarmolás előtt elég hosszú előkészületeket igényel... -
IkszIpszilon
aktív tag
Szerintetek is jó ötlet volna g+ mozgalom létrehozása annak érdekében,hogy a szintekkel az invetory mérete is növekedhessen?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Több,mint egy éve játszom
Sokat sétálok portálos környéken kutyával és bkvzom is rendesen. -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
-
IkszIpszilon
aktív tag
Kitűztem a lvl16-ot júniusra

-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Ezt a túl közel van dolgot én se értem,mert nem egy-két olyan portált tudok ami annyira közel van egymáshoz hogy alig tudod mind2t meghekkelni...nekem is sokat dobtak vissza ezzel,így "kénytelen voltam" pár mrel odébbról is beküldeni,így általában elfogadják.
Megvan már vkinek a 200beküldött portál vagy a 2000látogatott az országban(nekem ez a 2 hiányzik még a "fullgold"-hoz)? -
IkszIpszilon
aktív tag
Március óta játszom.Napi háromszor sétáltatom a kutyám(sok portálos útvonalon).Sokat BKVzok.Szeptember óta pedig rengeteg szabadiőm lett,mivel a barátnőm külföldön dolgozik azóta.Sokszor játszom éjjel,mert olyankor nagyobb eséllyel nem bontják le időközben amit építesz.A környékemre rengeteg portált tudtam beküldeni,mert szinte minden házon van egy-egy emléktábla,dombormű,sok a szobor is a környéken.Van pár barátom akiket rábeszéltem,hogy játszanak és mivel sokat találkozom velük(szinte naponta) ezért mindig tudják upolni a környéket.Nagyon megszerettem ezt a játékot és sok emberrel megismerkedtem ennek kapcsán.Azt azért túlzás volna állítani,hogy ennek élek,de igenis része lett az életemnek amit nem bánok

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
Aki eddig nem tette volna meg csatlakozzon a Magnus13 projekthez. 4óra játék holnap Bp.n!Az első -és valőszínűsíthetően jó darabig az egyetlen -hivatalos mo.-i ingress esemény! Keressetek rá g+on!
-
-
IkszIpszilon
aktív tag
Walked distance és collected xmet minek számolja jár utánna valami?S mikortól számolja?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Angol nyelv ismerete és a tutorial végigjátszása megvan?
Valamint a témaindító cikk is hasznos lehet 
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
Wayteq,Yoobao témához:Mo.n a Wayteq hivatalos márkaszervíze finom szólva sem áll a helyzet magaslatán.Az eszközeikben található forrasztások minősége kritikán aluli ahogyan a felhasznát anyagok mínősége sem éppen a csúcsot képvéseli... több wayteq termékhez volt szerencsém és minddel volt vmi probléma,a szervízük lassú és sz*r.(ez az én magánvéleményem,de semmi érdekem nem fűződik hozzá,hogy rosszat tegyek nekik;inkább csak a usereket akarom megóvni a későbbi problémáktól)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Külső akkukhoz
ayteq(YooBao) termékek megvétele vétek!Szervízháttér nevetséges,minőség úgyszintén...sok bosszankodástól kíméli meg magát az ember ha messzire elkerüli a gyártó silány vackait;egy az egybe betiltanám minden termékük országunkban történő forgalmazását! -
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére

-
IkszIpszilon
aktív tag
sok portál van a környezetemben és napi háromszor sétálok a kutyával plussz bkvról is összejön egy pár pont 
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
kedves doc: 4el előttem le lehet írni,hogy vadásztőrrel akarja vki elvágni a nyakad, de ha én azt írom kékre/ zöldre kell verni ha kék ha zöld azt kimoderálod?Minimum érdekes hozzáállás.
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
Az Ingress GPS kezelése is tud némi"csalást" eredményezni..sokszor berak olyan helyekre ahol még nem is jártam...ha van ott portál nyilván kezd vele vmit. az ember.Amúgy ma is elég hektikusan dobált.
-
IkszIpszilon
aktív tag

-
IkszIpszilon
aktív tag
A napokban értem el az ötmilliót

-
IkszIpszilon
aktív tag
Citadella egyik oldalán pedig mobilnet lefedettség akadozik a T-nél.A GPS jelugráláson segít ha elérsz egy wifit is,jellemzően új portálok bekerülésekor jön elő az "item do not exist" felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

120+millió Ap mellett nem is lenne idő másikra