Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Szép Camaro... de hogy benne is él?
Előszöris, ez az autó át van alakítva jelentősen. Bármennyire is próbálja az ellenkezőjét kelteni ez kurva gáz! Aztán pl 17 percnél mikor lefekszik látszik a hátsó ülés mögött a csomagtartó össze van nyitva, mint az 1940-es évek Business coupeinál (amerikai autók, Chevy, Plymouth stb) ahol tényleg az volt, hogy az üzletkötő a kocsijában aludt. SZVSZ Ma már ebből kinőttünk életvitelszerűen (2-3 nap talán elmegy -- tavaly egy Renault Trafficban "laktam" 9 napig az egyik fesztviálon, az elviselhető volt, sőt szerettem
amíg tudtam h csak átmeneti ).Másik oldalról anno Chichagoban volt egy 1950-es évek beli autó, amiben bent élt egy hajléktalan (pontos tipusra nem emlékszem, de úgy rémlik h 1957-es és sárga volt az autó -- talán Lincoln? az tuti h "under the el" volt - évekig volt fotózva h minden változik csak a kocsi nem aminek újságpapírokkal volt lefedve az ablaka)
Meg egyszer sokéve láttam egy félszemű fiatal (19-20 körüli) szőke csajt, aki egy 1986-os Chevy Blazerben élt, persze ezt sem találom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amíg tudtam h csak átmeneti ).