Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Áh már arra a kérdésre nem kell válasz

De ha tudsz segíteni (bár ez nem ide kéne), akkor az jó lenne. Feltelepítek a gépemre egy programot (WampServer), ami csinál PHP-t, MySQL-t meg Apache-ot, és ugye ha beírják mások az IP-met a böngészőnek a keresőjébe, akkor felhozza az oldalt. De én azt szeretném megoldani, hogyha például azt írja be hogy www.valami.hu, akkor felhozza az oldalt ugyanúgy. Ez lehetséges? Ha tudsz segíteni az nagyon megköszönném
-
Dave-11
tag
Hát én itt gyakorlatilag arra gondolok, hogy ha infó órán vett valaki egy anyagot, de nem érti, akkor itt megkérdezheti, és a nagy infózsenik itt választ adnak rá. gondolok én itt arra, hogy egyik oszitársam mondjuk nem értette a számrendszereket, és itt ha megkérdezné, akkor mások tudnának rá (valószínűleg) válaszolni

Nemsokára én is írok egy kérdést, csak most nincs idő rá, ezer bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi.