- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Ha ez egy otthoni gép, router mögött, akkor valszeg a router ismeri a dyndns.org déle domain név hozzárendelést, valamint a routeren ki kell engedni a 80-as portot (de ha próbáltad, akkor már biztos kiengedted).
Ha nincs router, akkor sincs gond, van windowsos és mac-es updater [link]
A dyndns-re meg regisztrálni kell, és havonta bejelentkezni, de így ingyenes.
Ha fix ip-d van akkor meg elég a domain regisztrációnál megadni az ip címedet, és nem kell bajlódni routeres/szoftveres dyndns updaterrel.Persze vannak más ingyenes domain név szolgáltatók is dinamikus címfrissítéssel.
-
Dave-11
tag
Áh már arra a kérdésre nem kell válasz
De ha tudsz segíteni (bár ez nem ide kéne), akkor az jó lenne. Feltelepítek a gépemre egy programot (WampServer), ami csinál PHP-t, MySQL-t meg Apache-ot, és ugye ha beírják mások az IP-met a böngészőnek a keresőjébe, akkor felhozza az oldalt. De én azt szeretném megoldani, hogyha például azt írja be hogy www.valami.hu, akkor felhozza az oldalt ugyanúgy. Ez lehetséges? Ha tudsz segíteni az nagyon megköszönném -
Dave-11
tag
Hát én itt gyakorlatilag arra gondolok, hogy ha infó órán vett valaki egy anyagot, de nem érti, akkor itt megkérdezheti, és a nagy infózsenik itt választ adnak rá. gondolok én itt arra, hogy egyik oszitársam mondjuk nem értette a számrendszereket, és itt ha megkérdezné, akkor mások tudnának rá (valószínűleg) válaszolni
Nemsokára én is írok egy kérdést, csak most nincs idő rá, ezer bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Windows 11
- BestBuy topik
- Így használod a ChatGPT-t
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest