- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Ha ez egy otthoni gép, router mögött, akkor valszeg a router ismeri a dyndns.org déle domain név hozzárendelést, valamint a routeren ki kell engedni a 80-as portot (de ha próbáltad, akkor már biztos kiengedted).
Ha nincs router, akkor sincs gond, van windowsos és mac-es updater [link]
A dyndns-re meg regisztrálni kell, és havonta bejelentkezni, de így ingyenes.
Ha fix ip-d van akkor meg elég a domain regisztrációnál megadni az ip címedet, és nem kell bajlódni routeres/szoftveres dyndns updaterrel.Persze vannak más ingyenes domain név szolgáltatók is dinamikus címfrissítéssel.
-
Dave-11
tag
Áh már arra a kérdésre nem kell válasz

De ha tudsz segíteni (bár ez nem ide kéne), akkor az jó lenne. Feltelepítek a gépemre egy programot (WampServer), ami csinál PHP-t, MySQL-t meg Apache-ot, és ugye ha beírják mások az IP-met a böngészőnek a keresőjébe, akkor felhozza az oldalt. De én azt szeretném megoldani, hogyha például azt írja be hogy www.valami.hu, akkor felhozza az oldalt ugyanúgy. Ez lehetséges? Ha tudsz segíteni az nagyon megköszönném
-
Dave-11
tag
Hát én itt gyakorlatilag arra gondolok, hogy ha infó órán vett valaki egy anyagot, de nem érti, akkor itt megkérdezheti, és a nagy infózsenik itt választ adnak rá. gondolok én itt arra, hogy egyik oszitársam mondjuk nem értette a számrendszereket, és itt ha megkérdezné, akkor mások tudnának rá (valószínűleg) válaszolni

Nemsokára én is írok egy kérdést, csak most nincs idő rá, ezer bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)