Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez azért bíztató

Kipróbáltam, hogy a MUT-ot is felrakom, és úgy is tesztelem a GPS-t, és az volt a furcsa, hogy a beállításokban az a-gps kikapcsolása a MUT beállításait nem nagyon változtatta meg. A location based services-ben az a-gps ebben az esetben is be volt kapcsolva, és ha innen kivettem a pipát, akkor az ygps kiírta, hogy "agps turned off by settings", vagy valami hasonló.
A kérdés, hogy ilyenkor kell-e hinni a MUT-nak, hogy az agps bekapcsolva marad, vagy valami más megoldása van a dolognak? Mindegy inkább letöröltem, hogy ne zavarjon bele ebbe az egészbe

Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Crimson Desert
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest