- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nekem az Amazfit Balance okozott kellemes meglepetést.
Amikor megvettem az első pár napban katasztrófális hülyeségeket írt ki, így simán visszaküldtem.
Aztán több fórumon olvastam, hogy itt ez nem így megy, hanem a cucc az első héten tanul és azután lesz normál értékek rögzítésére alkalmas.
Adtam neki még egy esélyt és tényleg így van.
Az első napokban sok tévesztés volt ismét, de 3-4 nap után ez teljesen eltűnt (egészen addig a fogyasztás is magas volt). Most 2 hónap után gyakorlatilag a pulzus azonos a pántos méréssel (kis késés van, de a teljes kép pontos), a véroxigén a csiptetős mérővel összevetve azonos, az alvásnál is pontos a ciklus felismerés és az ébredések rögzítése (a fázisokat persze EEG hiányában nem tudom tesztelni).
Az automata edzés/mozgásfelismerés is jól működik.A majd 4x annyiba kerülő Garmin Fenix Pro-val használtam párhuzamosan 1 hónapig és több esetben pontosabb volt az Amazfit, így (főként, hogy az én sportolási képességeimmel amúgy sem tudtam teljesen kihasználni a Garmint) az utóbbit tartottam meg.
-
Badboys
őstag
Nekem még egyszer sem dobta el a pulzust kerékpározás közben. Viszont a vérnyomás mérés katasztrófális. A Véroxigén mérést többszöri nekifutásra teljesíti. Párszor írtam ez az óra nem más mint egy dizájn elem. Azt hiszem a jelenlegi óra az utolsó soha többet samu sem más ilyen eszköz. Majd valamikor talán lesz létjogosultsága, de az még nincs a láthatáron sem.
-
Predatorr
őstag
válasz
NvidiaRTX #16 üzenetére
2 naponta töltöm a telómat.
Eszem ágában sincs azzal szórakozni, mennyit bír, de ha elmegyek egy egy napos kerékpártúrára, és az óra nem bírja, az hulladék, nem termék.
Lajmund: Szövegértelmezés?
S e t h: Menj el egyszer "orvoshoz", csak lesel, miket ajánl, amiért az orvoslátogatók tejelnek (a manapság divatos távgyógyító "háziorvosok" még jobbak, látatlanban minden szar kiegészítőt gyógyszer helyett
). Most futottam bele egy durva köhögéssel: telefonon javallott 13 000-ért gyógyszereket (pl. antibiotikumokat bármilyen fertőzésre), majd személyesen az ellenkezőjét (mert akkor mégsem nedves köhögés) ugyanannyiért. Simán beleférnének a Samsung órái is.
-
jacis
nagyúr
de mocsok szegény
-
Lajmund
őstag
Ezt nèztem én is. Egyre kiváncsibb vagyok milyen lesz ez élőben és esetleg jobb lesz e a pulzus mérés mert ha izzad a kezem bico közben hamar elveszti és kb akkor lenne a legfontosabb hogy tudjam hol tartok. Érdekes hogy uszás közben meg jól méri a pulzust.. Másik hogy feleslegesnek érzem hogy akkora rész kijelző nélkül maradjon akkor lehetne egy nagy négyzet kijelző inkább ami kitölti a teret. Tudom hogy vannak ilyen oràk mint az ultra meg annyiból jó hogy az összes jelenleg hasznâlt számlapot ugyanúgy tudod majd használni. Én szerintem ha élőben be fog jönni vàltok 6 klasszik 47-ről már csak az újdonság varázsa miatt is.
-
MLA
aktív tag
Azért a vastagságot remélem elírták. 16,4 mm?
A Watch 6 Classic 10,9. Samut ismerve ráadásul ez a valóságban a szenzor púp nélkül értendő, az még plusz 3-4 mm. De legalább ez alá biztos fér akksi rendesen.
-
Badboys
őstag
Valószínű, hogy marad ua. sz@r mivel az első híresztelésekkel ellentétben nem Snapdragont kap. Gyalázatos az akksi kezelés továbbá, a szenzorok maradtak a pontatlan kategóriában. A vérnyomás gyalázatos semmire sem jó még saccolásra sem. A többi úgy ahogy használható. A frissítések elmaradnak a szervíz és az ügyfélszolgálat katasztrófális. Amennyiben kijön egy frissítés az valami mást agyonvág és várhatod a javítást. Lásd az utolsó frissítést elk@rták a harmatos akksi kapacitást azóta sincs semmi változás. Lásd S23-S23+ elbarmolták a wallett használatot a múlt héten. Viszont nem vígasz, de jelenleg ez a samu üzletpolitíkája világszerte. Sok külföldi oldalon panaszkodnak a szervízre és az ügyfélszolgálatra. Sőt nem régen felvetődött egy bojkott a samu eszközök blokkolására. Viszont ezzel az a baj, hogy nem kivitelezhető pedig rájuk férne egy jó 6 hónap teljes blokkolás. Vannak olyan oldalak ahol nem szögletesnek ábrázolják az Ultrát. Elképzelhető, hogy ez terelés. Viszont mindehol sajnos az exifost jelölik.
-
Rigormortiis
veterán
Nekem tetszik. Megvárom, milyen fejlesztések lesznek a látszaton kívül, aztán lehet újítok egyet. Legalább eltér az eddig megszokottól.
-
joey04
titán
válasz
Tigerclaw #50 üzenetére
Mi Band 8 Pro teljesen jól megy iPhone mellett. Sőt, androidon ha nem normál hívás érkezik be, hanem valamilyen egyéb programon belüli hívás (viber, whatsapp, messenger, stb) akkor arról egyáltalán nem jelez (a galaxy fit 3 sem), viszont iPhone-hoz párosítva pont úgy jelzi, mint a sima hívást. Szóval biztos van (lenne) megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest