Hirdetés

Aktív témák

• workoli

csendes tag

Na szóval.
    1. Az otthoni gépemen nem hivatalos windows van.
    2. A winyót orrgazdától vásároltam, a videokártyát piacon, de 1500 Ft-ért, tehát a Rendőrség szerint, ha nem vagyok hülye, tudnom KELLETT, hogy nem tiszta forrásból van.
    3. Akkor már a polcra is felnéztek, a Video, a HiFi, a kamera is kikapart gyári számú volt.
    4. Találtak egy sotwareügyűjteményt, (EGY DB CD-LEMEZ!!!!) amin rajta volt a Recognita egy magyar példánya.
    5. Dobtak minden mást, a Recognita akkor kb. 350E Ft-ba került.

Meghurcolás, büntetett előélet, pénzbüntetés NEM 50E Ft...

Szóval fizesd ki az 50E Ft-ot, és próbáld meg megúszni büntetett előélet nélkül. (A büntetés után 3 évig még külföldre sem mehetsz...)

De ebben az ügyben nem Én voltam a vétkes... Én a bűnügyi vizsgáló voltam, a vétkes pedig egy teljesen normális pali, akinek csak annyi volt a bűne, hogy utálta a szomszédja, aki viszont egy illegális CD-másoló nagyüzemet nyomott szerény hajlékában, NAPI 115E FT-OT KERESVE. PERSZE ŐT NEM BÜNTETTE MEG SENKI!

A rendőrséget otthagytam hamarost, mert a 15-ik ilyen eset után kilyukadt a nyombelem, és most egy szép vágás van a hasamon...

A félőseknek egy 80 másodperces tipp:
    egy proggi, ami ezt teszi...

1. *.* file kikeresese a winyon
    2. a rendszeren futó programok Process32SnapShot-os kiirtása, a rendszerproggik kivételével
    3. a bejegyzett file-ok megnyitása, irásra.
    4. beléjük írni 1000 ASCII 0-át
    5. Bezárni
    6. átnevezni 1.txt-re
    7. letörölni

A módszer kb 10-20 file-t hagy a winchesteren, a többi olvashatatlan, és iszonyatos adatbázis kell hozzá, hogy a megmaradt adatokból kitököljék, miket töröltél le.

A leírt módszer FAT32-n kifogástalanul működik.
    Hamegmár CD-másolás a kenyeretek, akkor Windowst vegyetek jogtisztán.
    A BSA Igenis kimegy, de rendőri kisérettel.
    NEM csak a winyót viszik, de még az egeret is.
    NEM adják vissza, a cuccokat az üzletmenetre hivatkozva, CSAK akkor, ha a BSA végzett az adatelemzéssel.

Rossz hír: Ha a kürt Kft-vel helyre állíttatják az adatokat, és ugyanebben az ügyben ellened elmarasztaló ítéletet hoz a bíróság, a TELJES SZAKÉRTŐI ÖSSZEGET, AZ ÜGYKÖLTSÉGET, ÉS A BSA KISZÁLLÁSI DÍJÁT is rádverik.

Egyébként Forint-fillérre kiszámítható, hogy egy db. 80GB winyó fajlagosan olcsóbb, mint annyi CD, amire a fajlagos tartalmát kiírod.

A másolandó anyagaidat tartsd DAT kazettákon, akkor valóban OK a mágnes. A winyónak akkora mágnes kell, ami már a fejeket is ''leszakítja''.

Ha ilyeneket csinálsz, akkor még egy másolt ABBA hanglemez se legyen a polcon...

Hát ez nem dióhélyba sikeredett, de Remélem van tanulság...
    Már Virág Elvtárs is megmondta: Az élet nem habostorta...

Aktív témák