- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte #20806 üzenetére
Értem és köszönöm.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte #20803 üzenetére
És, ha készüléket nem akarok cserélni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Donki Hóte #20801 üzenetére
Jöhet fizetős tipp is, csak melyik?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudom mennyire helytálló itt a kérdés, de egy Lenovo Tab 3-ra keresem a lehető leghasználhatóbb programot nemzetközi fuvarozáshoz. (Anglia is beleértve) IGO? Syygic? Letöltöttem az Igo-t, hogy megnézzem az árakat, de csak az ingyenest látom, mivel minden "trial" verziót kínál fel. (Egy Európa térkép mennyibe kerül pl?) Illetve a 2016os kiadás azt jelenti, hogy azóta nem frissültek ezek a térképek? Ez nem túl biztató, főleg úgy, hogy virágboltban szétnézve 2018 q1 -nél járnak... De szeretnék egy rendesen működőt, csak nem tudom merre induljak.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hoztak egy készüléket, hogy kezdjek vele valamit, mert alagútban mindig kikapcsol, ha elveszti a gps jelet. Nem találok semmi erre vonatkozó beállítást. Van valakinek ötlete, merre nézelődjek....? (Próbáltam elvesztetni vele a GPS jelet, akkor is kikapcsolt: Tulajdonképpen kiírta, hogy az IGO leállt, és kikapcsolt a gép...) A készülék egy Navon520DVR, a rajta levő program igo israel (9.18.27.658108).
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest