Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Mi lehet a gond évvel a 2023.06 térképpel, vagy mit rontottam el? Minden körforgalom után nincs útvonal, körbe forog de ha rá kanyarodtam mivel táblák vannak folytatta az utat. Jól megszívatott a hét elején.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Roshen #22495 üzenetére
Nem tökéletes megoldás, de ez a két app jóbarátod lesz:
Send to Navigation
Map2geo (ezzel csak mapsből tudsz küldeni más navigációs appba koordinátákat)Nekem a map2geo jobban bevált, de neked az első nyújt segítséget szerintem. A kedvenceket egyszerűen megosztod az iGO-ból a Sygicel (vagy bármi mással).
-
Noxy
veterán
-
Roshen
újonc
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy az igo kedvenc címeket hogyan lehetne importálni a Sygic navigációba? Több száz cím beírása nagyon sokáig tartana.
Előre is köszönöm -
-
DrKapocs
őstag
Vajon a 2023.06-os térképek mikorra várhatóak a hivatalos verzióba? Warez oldalakon már régen kint van. Az official kapja meg utoljára?
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Tegnap felfrissíttettük a térképet. 2016-os térkép volt a Wayteq-en. Sajnos nálunk a faluban az új utcákat hozza, de van egy pár utca ami át lett nevezve és azokat hibásan jelzi vagy az utca egyik fele az új a másik meg a régi. Ez mitől lehet? (Marx, Engels, Lenin utca nevek nálunk megszűntek.
Egy rakás új átadású autópályát meg elkerülőt simán hozza. Szarik bele a fejlesztő? -
deminos
aktív tag
Üdv néktek,
Olyan problémám lenne, hogy vettem a kocsimba egy kínai androidos (10-es verzió) fejegységet, de az istenért sem tudom feltenni rá az Igo-t. Állandóan sikertelen telepítést ír ki, bármelyik verziót is próbáltam. Mind hivatalos volt (play áruház), valamint régebbi változatok, de ugyanaz a hiba. Járt már valaki így? Tipp esetleg mi lehet a gond?
Köszi előre is. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!!
Létezik erre a készülékre GPS rollover fix? Serioux UrbanPilot Q475T2
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #22483 üzenetére
Sziasztok!
Azért Warez, mert a WayteQ gép alaphelyzetben rendesen működik, amint ráraksz egy tört cuccot, rögvest beleszól a gép életébe, és onnan kezdve semmi sem jó. Ekkor lép életbe az user kérdése, ami már Warez!! -
gudpikcs
tag
hello all
lenne egy olyan gondom hogy most vmiért a x985btm, van több is ,es a primo2.4 de most elvan csúszva az idő benne 1 orát az érkezés,és mindent álligattam már.valakinek ötlet? -
M3cK
tag
Üdv!
Az Androidos Igo Navigation-ben, lehet valahogy növelni az interface betűméretét? Legfőképpen az akkumulátor szint, hátralévő km, érkezési idő, sebesség, órára, stb.-re gondolok. Távolabbról alig látszanak, olyan kicsiben jeleníti meg.
GPS: WayteQ x995 MAX
Vagy ez a GPS felbontása miatt lehet ilyen?
Köszi előre is a segítséget! -
Trianta
tag
Szeretném megjeleníteni navigáció közben az akkumulátor töltöttség szintjét %-ban, alul a menü gomb mellett.
Azt már tudom, mit kell beírni, viszont nem találom, hogy hova...
Tudja valaki, hol, melyik .ui fáljban találom a jobb alsó sarokban lévő menü gomb (3 vizszintes vonal) megjelenítési paramétreit? -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki Macrom dvd 6000L készülékkel? Ez egy autórádió ami kapható volt iGO Primo térképpel.
Az érdekelne, nincs valakinek leírása vagy ötlete, hogyan nézzen ki az SD kártya tartalma? A kártya halott. Azt nem tudom az olvasó is az e. Sőt azt se tudom ez Windows CE-t futtat vagy valami saját szoftvert. Nem találtam leírást. Egy Navi ikon van, amit nem lehet programozni, mármint hogy például az indító exe helyét megadni. Nem tudom hogyan tovább. Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
vlevi
nagyúr
válasz
boingboom #22458 üzenetére
Nem ismerem a készüléket, de, mivel androidos, ezért feltételezhető, hogy ugyanaz a play áruház megvan rajta, kvázi, ugyanúgy használhatod, telepithetsz rá, mint telefonon.
Annak azért érdemes utána nézni,nehogy ez tényleg így van-e, és az iGO támogatja -e azt az Android verzió, ami a gps-en van.Mondjuk a 6-os droid, és az 1giga RAM, azért elég necces...
Talán jobban járnál egy 8-10”-es tablettel, kamionban elfér.
A sygic navigációs szoftvernek is van kamionos kiadása. -
PROHARDVER!
Warez téma még mindig tilos! Ezt itt ne folytassátok!
Köszi. -
boingboom
csendes tag
Üdv! Vissza kell térnem a kamionozáshoz és olyat szeretnék csinálni, hogy vennék egy wayteq x995max-ot, arra meg vennék igo primot, mert az állítólag jó kamionra. Azt hogy tudom rávarázsolni? Jól értem, hogy telefonon megveszem az áruházból és kapok egy fájlt, amit rámásolok a gps-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest