- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jigga
csendes tag
Hola at ya!
Szal az a helyzet h a rap zene fanatikus rajongója lennék de mára már tovább szeretnék lépni. Nem kamázom ami ittho folyik. Vannak akik csipőből utálják a rappet mer h milyen 1hangú meg unalmas meg nagyképű és agresszív stb. Na ők tipikusan azok akiknek fogalma sincs hogy alakult ki az egész miről szól. Többségük 1 szót nem tud angolul és csodálkozik h neki uncsi...A hazai rap élet..Szánalmas. Próbálkoznak sokan de 1 külföldi színvonalú szám nincs manapság. Ogli G...a szövegein cs röhögni tudok. De legalább próbál klippekben külföldi minőséget produkálni. Persze átesett a ló túloldalára. Azt hiszi h vannak jó nők, verdák és ni..erek a klippjeiben akko a szöveg már lehet szar. Az underground képviselői egész jó szövegeket írnak cs instrumentálisan nagyoon gyengék a számaik. Nem egy hip-hop buliban megfordultam már és amikor jönnek a hazai ''földalatti beat''-ek, hát a lábam nem igazán mozog rájuk. Persze bárki mondhatja h nyitok 1 topicot csak h lehurrogjak mindent és mindenkit úgy hogy én nem mutatok fel semmit. Most tisztázzuk h ez a topic nem egy szokásos MAGYAR közhangulatnak megfelelő ''tapossuk-le-a-másikat-a-porba'' stílusú topic. Szeretném ha ez lenne mondjuk a Változások topicja (Changes, ha érti vki a célzást). Ebben a topicban segítsük inkább egymást azok, akik e nem csak zenei, hanem ÉLETstílusnak is a hódolói vagyunk. És attól h ezt a zenét hallgatjuk még lehetünk értelmes emberek, hisz eredetileg erről szól a dolog. Érzések, gondolatok rímekben, jó zenékkel aláfestve, hogy a mai világban ''eladható'' is legyen.
És hogy nekem mi közöm ehhez az egészhez? Az hogy szeretnék én is belefolyni a zenei életbe. A gondom az h 1 dolog eszes, jó rímeket írni és másik ez alá jó zenét is csinálni. Mert nem szeretnék megelégedni az itthoni undergroundot jellemző pár unalmas beattel. Jó, külföldi minőségű zenét kéne a szöveg alá teremteni. Ehhez lenne pár kérdésem mint amatőr-zenészjelölt vagy mifene. Szóval ha az ember jó minőséget akar produkálni de egyenlőre nincsenek százezrei-milliói akkor hogyan kezdjen hozzá? Érdemes stúdiót bérelni? Mennyire olcsó ez? Vagy inkább gépen kezdjem el valami zeneszerkesztővel? Persze utána olvastam nem egy ilyen progi után de valami olyan kéne amivel külféle hangszereken különböző hangokat egymás mellé lehet szerkeszteni, több szólamban. Zongoráztam 6 évet ennyi a zenei hátterem, de így is kéne pár jó tipp. Akinek bármi tapasztalata van ebben a témában ossza meg velem és azokkal akik hasonló cipőben járnak mint én. Sok itthon a tehetséges ember cs az a baj h nem segítik egymást eléggé. Itt ezt most megpróbálhatnánk...
''We gotta start makin' some changes. Let's change the way we eat, let's change
the way we live and let's change the way we treat each otha.
See the ol' way wasn't workin' so it's on us to do what we gotta do to survive...''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest