Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
Mamma
csendes tag
Én a 79-es évjáratba tartozom, most meg van 2004....
Te jó ég! Gondolom akkor az enyém az a kategória, mint a tiéd! :)
Különben jó, mert még most is vonják rendesen minden hónapban apu számlájáról a pénzt, erre a projektra... Legalább szóltak volna, anno 10 éva, hogy öreg ne erőlködj, mert szart sem ér az egész! -
turho
addikt
Tényleg az lesz a legjobb ha bemész, mert függ a kötés dátumától :) Én 76 januári gyerek vagyok, ergo elég régen megkötötték a szüleim, és 95-ben vettem fel ha jól emlékszem :). Akkor úgy tájékoztattak, hogy ez a projekt már nem fut, felvehetem a pénzt simén, mivel ilyen régi a kötés, adtak valami kamatot, nem vontak le semmit és nem kínáltak támogatást :) De magyarázta a nőci, hogy akinek nem ilyen régi a kötési ideje, az más elbírálás alá eshet :) szóval ennyi, felmartam a pénzt és a nem túl nagy kamatot, és elköszöntem szépen. /nem volt túl nagy összeg, szüleim csórók voltak, kb. 150000 ft jött össze./.
-
Mamma
csendes tag
Valaki tud még erről valamit?
-
nekem is van. anyám azt mondta, hoyg 18 éves korom után elkölthetem. eddig még nem tettem meg.:)
-
simonzé
addikt
Szerintem ezt nem csak lakásvásárlásra lehet felhasználni, hanem X évenként felvehető a lé róla. Nekem nyereménybetétkönyvem van, de sosem néztem, hogy nyertem-e. 1000Ft-tal nyitották nekem 14 éve. :) Ki tudja, lehet hogy azóta már van 6-8 ótóm.
-
Mamma
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy imsmeri-e valaki a réges régről hírhedt ifjúsági takarékbetétet?
Valamikor anno nyitottak szüleim egy ilyet. Állítólag csak lakásvásárlásra lehet felhasználnia rajta lévő hatalmas ''vagyont'' :) + ha jól tudom adnak rá valami kis hitelt is!
Ki tud erről konkrét infót, mert én sehol sem találtam semmit. Egyébként OTP projekt!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Filmgyűjtés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest