Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Mamma
csendes tag
Én a 79-es évjáratba tartozom, most meg van 2004....
Te jó ég! Gondolom akkor az enyém az a kategória, mint a tiéd! :)
Különben jó, mert még most is vonják rendesen minden hónapban apu számlájáról a pénzt, erre a projektra... Legalább szóltak volna, anno 10 éva, hogy öreg ne erőlködj, mert szart sem ér az egész! -
turho
addikt
Tényleg az lesz a legjobb ha bemész, mert függ a kötés dátumától :) Én 76 januári gyerek vagyok, ergo elég régen megkötötték a szüleim, és 95-ben vettem fel ha jól emlékszem :). Akkor úgy tájékoztattak, hogy ez a projekt már nem fut, felvehetem a pénzt simén, mivel ilyen régi a kötés, adtak valami kamatot, nem vontak le semmit és nem kínáltak támogatást :) De magyarázta a nőci, hogy akinek nem ilyen régi a kötési ideje, az más elbírálás alá eshet :) szóval ennyi, felmartam a pénzt és a nem túl nagy kamatot, és elköszöntem szépen. /nem volt túl nagy összeg, szüleim csórók voltak, kb. 150000 ft jött össze./.
-
Mamma
csendes tag
Valaki tud még erről valamit?
-
nekem is van. anyám azt mondta, hoyg 18 éves korom után elkölthetem. eddig még nem tettem meg.:)
-
simonzé
addikt
Szerintem ezt nem csak lakásvásárlásra lehet felhasználni, hanem X évenként felvehető a lé róla. Nekem nyereménybetétkönyvem van, de sosem néztem, hogy nyertem-e. 1000Ft-tal nyitották nekem 14 éve. :) Ki tudja, lehet hogy azóta már van 6-8 ótóm.
-
Mamma
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy imsmeri-e valaki a réges régről hírhedt ifjúsági takarékbetétet?
Valamikor anno nyitottak szüleim egy ilyet. Állítólag csak lakásvásárlásra lehet felhasználnia rajta lévő hatalmas ''vagyont'' :) + ha jól tudom adnak rá valami kis hitelt is!
Ki tud erről konkrét infót, mert én sehol sem találtam semmit. Egyébként OTP projekt!
Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest