- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Aktív témák
-
karib
addikt
Hát, ha egyébként tiptop, karcmentes, csak egy gomb hiányzik róla, akkor egye fene. Bár egy IBM még szétütve is teljesen funkcionális tud lenni, az én Toshibám sem esztétikai bajnok, mégis hibátlanul fut. Szerintem nem rossz ár egy IBM gépért, de sokan fognak példálozni, hogy Gericomot meg miegyebet ennyivel-annyival olcsóbban kap. Indulj bátran ennyiről, majd kiderül, milyenek leszenek a reakciók.
Info: a gép alján van egy 4+3 karakterből álló típuskód, az alapján az IBM-nél _mindent_ megtalálsz hozzá. www.ibm.com
Átlalános infókhoz és esetleges felhasználói tapasztalatokhoz itt lehet jutni: www.epinions.com - vagy Google :) -
Grey
aktív tag
Hi!
Haversrác megválna a fent említett nótbuktól,számításai szerint 150K-t kérne el érte.Kérdésem az lenne,hogy el lehetne e passzolni ennyiért.Ha igen,az jó nekem is:D.Amit tudok a masináról:
P3 850Mhz,128MB RAM,20G HDD,ATI Rage 8MB VGA,15''LCD,CD-DVD ROM,Hálókari+modem,USB,Infra,Audio in-out,PCMCIA,Li-Ion akku 3 órás üzemidővel.Jah meg a ''nyomtatás'' gomb hiányzik a billentyűzetről:D
Kép:[L]http://www.mobilenews.ne.jp/news/2001/06/27/a22m16_r.jpg[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest