- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Az r50-es újratelepítve, drivervadászaton túl vagyok, L S toolbox lefuttatva, és érdekes dolgot találtam.
Tudja a gép, hogy van USB portja, de a pendrive-ról nem másolja fel a drivert, hogy működjön... Nem az avast vagy a tűzfal a ludas...
ötlet?
a "nic1394"-re honnan szerezzek drivert? nem tudom az micsoda, de az eszközkezelő hiányolja...
A rendszer úgy gondolja, rendelkezik Wireless Lan 3B Mini PCI adapterrel, de ha újratelepíteném a drivert, akkor kékhalál van...
Anno a USB még a nyers frissítetlen XP-vel működött... ment rajta a Web n walk stick
-
littlerock
aktív tag
Nagyon köszönöm az ötleteket. Most még fel kell tegyem az összes SP-t megint, mivel újratelepítettem az op rendszert...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja kínlódok egy r50-essel. Az USB-t nem tudtam életre bírni. A tálcán az óra mellett volt egy ikon ami más esetben az USB leválasztására szolgál, de itt az optikai meghajtót lehetett vele leválasztani... Ha leválasztottam, akkor a meghajtók közül el is tűnik a DVD rom... Az USB csatlakoztatásakor, a windows adott hangot, de a meghajtó nem látszott...
ezért újratelepítettem a Windowst, frissítettem a biost. Láss csodát ugyanaz a helyzet...
Van valakinek ötlete, hogy miért keveri össze a gép a két portot???
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27699 üzenetére
Üdv! megküzdöttem vele, már dolgozik a thinkvantage system... remélem megoldja a gondjaimat...
már beraktam az 512 -es memóriát is... egész fürge...
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27651 üzenetére
letöltöttem, de nem tudom eltelepíteni.
A hibaüzenetben hiányol valami supported .NET framewor -dolgot
ötlet?
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27651 üzenetére
köszi, délután megnézem... Nem mellékesen 3500 huf-ért új 512-es Ramot kap a gép...
Anyós gépe, mit meg nem tesz (vesz) az ember a kegyeiért...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
A minap kaptam kézhez egy R50-es (őskövület) masinát. Soha semmilyen frissítés nem volt rajta, aztán csodálkoztak, hogy a HDD-t kiszerelve, másik gépre kötve kb 30 vírus tobzódása vált láthatóvá.
Újratelepítés, és némi frissítési nehézség leküzdése után Már ntfs -re konvertálva sp3-as XP dolgozik rajta.
Most jön a probléma: Nem kezeli az USB-t...
Az eszközkezelőben már felismertettem vele a gyökér hubot, meg az USB portokat, a sárga kérdőjelek el is tűntek, de semmi.
Ami még érdekes, hogy van egy ikon a tálcán, amivel le szokás választani az USB - eszközöket, nos ez csak a DVD rom leválasztását ajánlja fel...valakinek van ötlete?
- a gyári támogatás drivereit letöltöttem, de van amelyik nem akar feltelepülni... Bios-t is frissítettem már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest