Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asci
tag
Nem ment a hang az X200s-en, garanciában javították. Alaplapot kellett cseréljenek, ilyenkor nem tolódik ki a garancia?
Úgy érzem azóta gyorsabban melegszik, lehet nem pasztázták megfelelően? -
asci
tag
X200s + UltraBase > DisplayPort > DP-HDMI átalakító - hang nem megy át
Ebben a topicban van akinek működik a hang X201-el HDMI-n keresztól.
Van itt akinek sikerült X200-al hangot átvinni HDMI-n?
-
asci
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Nem akarok bootolni, csak a 32GB-os SSD-m kevés, nagyobbra nem akarom cserélni (intel x25-e)
Közben találtam ezt:
MR15 (Dual Micro SDXC/SDHC/SD Cards to mPCIe Adapter)
ami még jobbnak tűnik.Ha négyen rendelnénk, szállítással együtt 5 ezer forint körül lenne a jelenlegi dollár árak mellett.
-
asci
tag
X200s-el kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Nincs hang a belső hangszóróján és csatlakozón keresztül sem. Hangkártyát felismeri, mikrofon működik. Mivel többször volt szétszerelve, javítják ezt szervízbe? Jövő hónapban jár le a garija.
2. Használtan vettem és nem volt recovery partíció, ráadásul a windows matricán olvashatatlanra koptak az adatok... Ezzel kapcsolatban ma hívtam a szervízt, de miután már harmadik helyre irányitottak, meguntam. Hova tudnék fordulni ezzel kapcsolatban?
3. Szeretnék 2x4 GB ramot a gépbe. Crucial-t találtam itt a hardveraprón, ez megfelelő lenne?
4. Eléggé melegszik a wifi modul, szeretném lecserélni valami korszerűbbre. Tudnátok ajánlani valamit? Esetleg half width mini PCI-e méretben.
5. Kerestem mini PCI-e SSD-t, sajnos nem igazán találni (kissé meg is jártam, mert vettem egy mSATA-sat...) Végül arra jutottam, hogy inkább valami ilyesmit teszek a gépbe: [link] Használ valaki ilyet, lehet itt kapni?
-
asci
tag
Lett egy Thinkpad T21-em

Fejleszteni szeretném, lehet ugyan nincs értelme, ezért egyelőre csak tájékozódásképpen érdeklődnék, hogy az alábbiak mibe kerülhetnek:
- 8/16 GB PATA SSD
- 14" S-IPS panelTudom, nem egy mai gép (~8-9 éves...), de jó állapotban van. 512MB memóriával, 20GB hdd-vel van felszerelve, a teljesítménye elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hétig ingyen játszható a Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- iOS alkalmazások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest