Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
De legalább lett sikerélmény, ha még véráldozat és meghajlítás árán is
Mondtam, hogy az alkohol segít, csak türelmesnek kell lenni, mindig csak egy keveset juttatni közé, várni, amíg oldja. A damilozást is lehet több oldalról bepróbálni, mert azt értem, hogy egyik felén csak egy centit vitte, de másik oldaláról ha vitt volna fél centit, már könnyebben leszedted volna. Vegyíteni is lehet a kettőt, egy kis alkohol kezelés minden oldalról, majd egy kicsit vársz, hogy hasson, aztán damilozgatsz jobbra-balra, ha elakad, akkor megint alkeszkodsz, ha etilalkohol, akkor mehet egy kevés a gallér mögé is, hogy a feszkót oldja a mesterben
Hőfokok mennyivel lettek jobbak az új pasztával? Milyen pasztát tettél rá egyáltalán?(#96002) bzolika10: ha jó a TN paneles kijelző is, az eBayről vagy hasonló helyről nem olyan drága, már 20 ezer alatt is lehet lőni. Ha viszont kell az IPS, akkor azt elég nehéz normálisan venni, ott már kő keményen kell belenyúlni a zsebbe, olyan szinten, hogy meg sem éri, mert drágább lesz a kijelző, mint amennyit a gép ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondtam, hogy az alkohol segít, csak türelmesnek kell lenni, mindig csak egy keveset juttatni közé, várni, amíg oldja. A damilozást is lehet több oldalról bepróbálni, mert azt értem, hogy egyik felén csak egy centit vitte, de másik oldaláról ha vitt volna fél centit, már könnyebben leszedted volna. Vegyíteni is lehet a kettőt, egy kis alkohol kezelés minden oldalról, majd egy kicsit vársz, hogy hasson, aztán damilozgatsz jobbra-balra, ha elakad, akkor megint alkeszkodsz, ha etilalkohol, akkor mehet egy kevés a gallér mögé is, hogy a feszkót oldja a mesterben