Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
"hogy amiben van dVGA, abban lehet "
pont fordítva. A dedikált vga-s gépbe, ahol a videokártya is fűt, oda nem jö ötlet 4 magosat tenni. A sima prociba integrálttal rendelkezőben lehet jobb. Nálam i7-3720qm megy már majdnem egy éve, ami 45W-os. Ha valami nagyon durván kihajtja, akkor előfordulhat, hogy throttlingol, mert eléri a 100 fokot. Azért ilyet választottam, mert nekem a virtualizációs képességek is fontosak voltak, amiből hiányzik a 36xxqm-ekből.
A hűtő tisztántartása fontosabb így, ha leretkesedik, akkor értelemszerűen hamarabb throttlingol. Meg mx4-es pasztát kapott.A 35w-os fajtával nem lehet gond, de figyelj arra, hogy olyan socketes legyen, mint ami kell. Talán van ezekből több változat is.
Az nvidia nem tudom mennyi hőt termel, de amellé egy melegedősebb procit betenni talán okozhat gondokat.
Ja igen: a 4 magos porcival nem fog tölteni 65W-os táppal bekapcsolt állapotban a gép. Legalább 90w-os kell neki. Ez szándékosan van így. Nvidia mellett nem tudom, hogy még nagyobb táp kell-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- DUNE médialejátszók topicja
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest