Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
"A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni"...
na vegre megtalaltam ezt a kommentet
FreeBSD-n nem tudtam rendesen allitani a trackpoint erzekenyseget, ezert felturtam a netet, es talaltam egy Trackpoint Engineering Specification cimu doksit.. ebben irnak egy press to select nevu funkciorol; mikor olvastam, beugrott, hogy valaki irta, hogy a Dell-ek pockevel lehet klikkelni..
azt vettem ki a szavaidbol, hogy ThinkPad-en nincs ilyen funkcio, ezert is irom ezt a kommentet (ha esetleg felreertettem, akkor bocs, es nem kell tovabb olvasni
)
egy kis hekkeles/kernel forgatas utan sikerult beizzitani a dolgot*, es egesz hasznalhatova lehet tenni, csak sok parametert lehet birizgalni, es nem is mindegyiknel tiszta, hogy pontosan hogyan is kell kihatnia a pocok viselkedesere..
*sot, olyat is lehet, hogy mozgatod a kurzort, es pl. egy ikon felett hirtelen elengeded, akkor kijeloli azt..mas: most emiatt a trackpoint-os dolog miatt visszaolvastam, es lattam, hogy nem reagaltam par kommentre.. bocs mindenkitol, pottyet el voltam havazva.. kicsit megkesve most valaszolok

bwoay (#8241): nem jo muri, mert amikor a t400s-hez kellett nyulnom, tok visszataszito volt, hogy olyan hatalmas, mar-mar tepsi
ja, es a #8286-ra: kosz 
sheratan (#8242): jepp, a nagyobb teljesitmenyu, szarabb minosegu gepeket jobban kapkodjak a nepek.. de fel a fejjel, az enyemet is elvittek, tuti elkel az a d630..
evone(#8243): nem szeretek tobb gepet hasznalni.. van egy, amin mindenem ott van, nem kell szinkronizalni, stb..
-
taltos
senior tag
Csak nem értem mi lehet egy trackpointban rossz.
Egyébként nekem nagyon tetszenek ezek a multitouchos tapipad újítások. Kurzort irányítani én sem szeretek vele, de amikor böngészgetek, lapozgatok, nagyítgatok, kicsinyítgetek stb., akkor azt sokkal kényelmesebb multitouchos tapipadon csinálni (ráadásul futurisztikusabb is
.Egyébként egy csomó érdekes újítást be lehetne vezetni. Pl. ha lenne a trackpointban érzékelő, hogy mikor érinted meg, akkor meg lehetne csinálni hogy a g és a h gombok mondjuk clickként működjenek.
Na jó, nem álmodozok, a Lenovo mostanság úgysem ilyen irányba mozdul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- LEGO klub
- Subaru topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.