Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Tikakukac #75309 üzenetére

Oké, ha arra gondolsz, hogy mondjuk írnál egy-egy témáról egy kifejtős leírást (pl. X200/X201 AFFS konverzió, vagy X220 IPS panelek témaköre), akkor igazából erről amennyit jónak látsz írni és belefér egy fórumhozzászólás karakter-terjedelmébe. Szerintem ugyanis hozzászólásként lenne érdemes megírni, de címmel és/vagy megfelelő keresőkifejezésekkel ellátva, én pedig kiemelem az adott hozzászólást (topikgazdaként erre pl. van jogköröm). Az összefoglalóba pedig a linkje menne. Ez talán elég tiszta megoldás, akit érdekel, látja, hogy hova kell továbbkattintania az összefoglalón belül, de nem növeli nagyon annak a terjedelmét.

Stilisztikailag szerintem annyi legyen a megkötés, hogy áttekinthető legyen, tömör és ha lehet, legalább hivatkozás-szinten kikereshetőek legyenek belőle pl. kijelzőpanel esetén a panel pontos típusa, FRU száma.

Időlimit nincs, ahogy és amikor tudsz rá időt szakítani, az összefoglalónak is azért szerintem kell majd egy-két hónap, amíg valóban értelmesre és használható kiforrja majd magát. (A régi a maga idején egészen jó volt, csak befejezetlennek érzem és most már sajnos voltak olyan változások, amik miatt részben elavult.)

Ahogy időm engedi, úgy nagyjából két héten belül lesz egy kész vázlatom is a topikösszefoglalóra ("vázlat" - értsd: amiről úgy gondolom, hogy mehetne szerintem összefoglalónak, de a kiegészítéseitek/észrevételeitek alapján az még ki lesz bővítve - ez úgy fog kinézni, hogy beteszem a Próba topikba, majd idelinkelem nektek véleményezésre).

Új hozzászólás Aktív témák