Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #75309 üzenetére
Oké, ha arra gondolsz, hogy mondjuk írnál egy-egy témáról egy kifejtős leírást (pl. X200/X201 AFFS konverzió, vagy X220 IPS panelek témaköre), akkor igazából erről amennyit jónak látsz írni és belefér egy fórumhozzászólás karakter-terjedelmébe. Szerintem ugyanis hozzászólásként lenne érdemes megírni, de címmel és/vagy megfelelő keresőkifejezésekkel ellátva, én pedig kiemelem az adott hozzászólást (topikgazdaként erre pl. van jogköröm). Az összefoglalóba pedig a linkje menne. Ez talán elég tiszta megoldás, akit érdekel, látja, hogy hova kell továbbkattintania az összefoglalón belül, de nem növeli nagyon annak a terjedelmét.
Stilisztikailag szerintem annyi legyen a megkötés, hogy áttekinthető legyen, tömör és ha lehet, legalább hivatkozás-szinten kikereshetőek legyenek belőle pl. kijelzőpanel esetén a panel pontos típusa, FRU száma.
Időlimit nincs, ahogy és amikor tudsz rá időt szakítani, az összefoglalónak is azért szerintem kell majd egy-két hónap, amíg valóban értelmesre és használható kiforrja majd magát. (A régi a maga idején egészen jó volt, csak befejezetlennek érzem és most már sajnos voltak olyan változások, amik miatt részben elavult.)
Ahogy időm engedi, úgy nagyjából két héten belül lesz egy kész vázlatom is a topikösszefoglalóra ("vázlat" - értsd: amiről úgy gondolom, hogy mehetne szerintem összefoglalónak, de a kiegészítéseitek/észrevételeitek alapján az még ki lesz bővítve - ez úgy fog kinézni, hogy beteszem a Próba topikba, majd idelinkelem nektek véleményezésre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Terep2 +
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest