Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #73356 üzenetére

A T60-ban nekem nagyon tetszett a kapcsolható Ultrabay. Mondjuk nekem manapság 4:3-as képarányú noti nem kéne, szerintem nem praktikus. :N A legjobb a 16:10 képarány volt, bár 14"-on még a 16:9-es 1600*900 is nálam elmegy, de sok hely megy pocsékba, túl széles.
    Kényelemre nekem amúgy jobban bejöttek a T410/T420-ak, mint a T60/T61-ek. Nekem a minőségük sem tűnt lényegesen rosszabbnak amúgy, jól össze voltak rakva.

(#73360) hcl: Ha az egyenest megrántod, kihúzódik. Ha az L-eset megrántod, kitépi a töltőcsatit. :D

Arról nem is beszélve, hogy Macbooknak jobb az Apple Macbook. Szebb, pofásabb, kényelmesebb. Ha Macbookot akarok, Macbookot veszek. Nem értem, miért olyan téren akar a Lenovo versenyezni, ahol már azelőtt vesztett, hogy elindult volna. :( Pláne, ilyen jónevű múlttal, amit a régi ThinkPadek révén szereztek.

(#73363) hcl: Mobilnak lenni, dolgozni jó az szerintem. Mondjuk nekem T410-el van tapasztalatom, 1440*900-as panellel, hányás, mikor ránézel, de teljesen jól lehet dolgozni rajta utána, kicsit meg is lepődtem rajta. Kényelmesebb volt számomra, mint a régi IPS-es Dell-em.... A T420-ról még nem nyilatkozom, azt főleg külső monitorral használtam eddig, bár amíg ment, tetszett az 1600*900-as kijelzője.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés