- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Francia91 #72686 üzenetére
Igen, ilyen esetekben hatalmas előny az SSD, kétségtelen.
Viszont nem mindenki használja ezeket a programokat, pl. én sem.
Ugyanakkor mégegyszer köszönöm, végre kaptam egy valós felhasználási helyzetet, mikor nagy előny az SSD az általam tapasztalt eseteken kívül, mint a boot és a telepítések.
Azt mondjuk hozzátenném lábjegyzetben, ha nem lett volna 8GB ramod, csak az SSD, akkor sanszos, hogy közelse tapasztaltál volna ekkora előrelépést, mert a swappelés ugyanúgy megmaradt volna szűk keresztmetszetnek, ami megette volna a sebességet. Ugye a PC sebességét mindig a leglassabb feladathoz szükséges részelem határozza meg.Mondjuk ki tudod próbálni, msconfigban belövöd, hogy max 4GB rammal induljon legközelebb, és go.
(#72687) azbest: Jogos. HDD-nél egyszerre csak egy programmal szabad gyilkolni, ez is valós hátrány lehet.
Ezért is írtam, pl. torrenttel azonnal ki lehet nyírni a HDD sebességét és a felhasználó élményt, ha a rendszerpartícióval közös winyóról megy.
(#72688) Butcher82: Van SSD-m.
Be is fogom majd szerelni ha lesz kis időm. Ahogy írtam, csak az nem tetszett, hogy kicsit túl volt szerintem misztifikálva az SSD haszna bizonyos felhasználási módok mellett.
De legalább kaptunk még pár helyzetet, mikor tényleg hasznos és mire. Ez minden SSD fejlesztésen gondolkodó Thinkpad tulajnak hasznára lehet szvsz.
-
azbest
félisten
válasz
Francia91 #72686 üzenetére
Munkahelyi pécém majdnem minden területen erősebb a T61-esemnél, mégis sokkal reszponzívabb a noti az ssd-vel. Nem a sebessége, hanem a random olvasás és írás az, ami miatt sokkal jobb érzés ssd-vel használni a gépet. Win alatt a kezelőfelület nagyon nehezen reagál, ha éppen komolyabban dolgozik a gép. Egy start menü nyitás is hosszú másodperceket tud várni a hdd-re várás közben. Sajna linux alatt is eléggé akadozott az ui olyankor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged