Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Francia91 #72686 üzenetére

Igen, ilyen esetekben hatalmas előny az SSD, kétségtelen. :R Viszont nem mindenki használja ezeket a programokat, pl. én sem. ;) Ugyanakkor mégegyszer köszönöm, végre kaptam egy valós felhasználási helyzetet, mikor nagy előny az SSD az általam tapasztalt eseteken kívül, mint a boot és a telepítések. :R :R :R
    Azt mondjuk hozzátenném lábjegyzetben, ha nem lett volna 8GB ramod, csak az SSD, akkor sanszos, hogy közelse tapasztaltál volna ekkora előrelépést, mert a swappelés ugyanúgy megmaradt volna szűk keresztmetszetnek, ami megette volna a sebességet. Ugye a PC sebességét mindig a leglassabb feladathoz szükséges részelem határozza meg. ;)

Mondjuk ki tudod próbálni, msconfigban belövöd, hogy max 4GB rammal induljon legközelebb, és go. :DDD

(#72687) azbest: Jogos. HDD-nél egyszerre csak egy programmal szabad gyilkolni, ez is valós hátrány lehet. :R Ezért is írtam, pl. torrenttel azonnal ki lehet nyírni a HDD sebességét és a felhasználó élményt, ha a rendszerpartícióval közös winyóról megy. :R

(#72688) Butcher82: Van SSD-m. :D Be is fogom majd szerelni ha lesz kis időm. Ahogy írtam, csak az nem tetszett, hogy kicsit túl volt szerintem misztifikálva az SSD haszna bizonyos felhasználási módok mellett. :R De legalább kaptunk még pár helyzetet, mikor tényleg hasznos és mire. Ez minden SSD fejlesztésen gondolkodó Thinkpad tulajnak hasznára lehet szvsz. :R

• azbest

félisten

válasz Francia91 #72686 üzenetére

Munkahelyi pécém majdnem minden területen erősebb a T61-esemnél, mégis sokkal reszponzívabb a noti az ssd-vel. Nem a sebessége, hanem a random olvasás és írás az, ami miatt sokkal jobb érzés ssd-vel használni a gépet. Win alatt a kezelőfelület nagyon nehezen reagál, ha éppen komolyabban dolgozik a gép. Egy start menü nyitás is hosszú másodperceket tud várni a hdd-re várás közben. Sajna linux alatt is eléggé akadozott az ui olyankor. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés