- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Torrent: a Microsoftnak több évtized után sikerült kifejleszteni valamiféle háttértár (I/O) kezelés prioritizálást (Vista+ feature). Ilyen esetekben egész jól alkalmazható. (A fejlesztési "nehézségeket" jól jellemzi, hogy igazából nem prioritáskezelésről van szó, hanem valahogyan úgy lehetne hívni, hogy "időszelet-felosztáson alapuló súlyozás". Ugyanis az egyes szintek a valóságban úgy tapasztalhatóak meg, hogy egy adott időt tekintve, a beállított szint szerint kap egy max. felhasználható intervallumot az időszeletekből. Ennek az a hátránya, hogy az alacsonyra állított task akkor sem tudja teljesen kihasználni a háttértárolót, ha semmilyen más task nem használja éppen, továbbá, a magasabb szintre állított taskot is hátráltatni tudja egy alacsonyabbra állított.)
Pl. ezzel a programmal, viszonylag kényelmesen beállítható állandóra az I/O "prioritás", taskonként (a próbaverzió is elég erre a célra, csak indításkor dob egy kérdést, de kibírható). -
Butcher82
senior tag
No, nem bírom ki.. (sok volt a pálinka ilyenkor őszinte vagyok
helyesírási hibákért előre bocsi) !Szóval lehet ezt csűrni csavarni de... az SSD fényévekkel jobb megoldás mint a HDD mert egyszerűen gyorsabb.Elsősorban mi számít egy gépnél? Hát a sebesség. Lehet mérni meg ezerszer megmagyarázni így úgy de gyorsabb és kész. Nekem 8 gb ram mellett van SSD és jóval gyorsabb mint a 7200-es WD. Nem, nem mértem, de látom.... érzem és nem csak én. Elhasználódás? Hülyeség róla beszélni főleg a HD sentinel szerint mert baromság hogy mennyire használódott el a lemez izé SSD.. mièrt? Mert alig van rá példa hogy besz@rt volna
. Egyébként aki meg nem menti le a fontos dolgait akármilyen más adathordózóra és a "gépen" tárolja az vessen magára. Uff beszéltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged